Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Hypnotherapeut en psychosociaal therapeut - Venray - Marian
Therapie Ysselsteyn
Overloonseweg 95B
5804AT Venray
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtMarian | Hypnotherapeut en psychosociaal therapeut

Therapie Ysselsteyn

Ik ben Marian, hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en tevens fysiotherapeut. Met warme aandacht, compassie en respect wil ik jou graag begeleiden naar een fijnere toekomst, waarin jij weer in je eigen kracht kunt staan,  lekker in je vel zit en weer grip hebt op jouw leven. 

Heb jij op dit moment last van spanning, angsten of verslavingen? Loop je vast in je leven of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? Blijf je last houden van dingen die in het verleden gebeurd zijn? Is er een verlies waardoor je niet verder kunt? Zijn er problemen in de relaties met de mensen om je heen? Of heb je last van chronische pijn of andere onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK/ ALK)?

Ik help je graag op weg naar een toekomst waarin jij weer lekker in je vel zit, in balans bent en grip hebt op je leven. Waarin jij een fijne relatie met jezelf en de mensen om je heen hebt en kunt genieten van alle dingen die het leven jou te bieden heeft.

 

Over mij

Als fysiotherapeut kwam ik erachter hoe belangrijkons mentale vermogen is bij  het herstel van fysieke klachten. Sommige cliënten herstellen veel langzamer of minder dan we zouden verwachten, anderen laten verrassend snel of meer herstel dan verwacht zien.

Ik raakte geboeid door het mentale aandeel hierin en ontdekte dat ik met mijn warme aandacht, compassie en respect  er ook in slaag  de cliënten mentaal te ondersteunen, waardoor ze beter in hun kracht komen te staan.

 

Dit,  en mijn oprechte belangstelling in wat mensen beweegt, zowel letterlijk als figuurlijk,  deed mij besluiten de 4-jarige opleiding hypnotherapie en psychotherapie te gaan volgen en naast mijn werk als fysiotherapeut een praktijk voor hypnotherapie en psychotherapie te starten.

 

Ik help je graag verder als jij te maken hebt met spanningsklachten, angst, verslaving of als je vast loopt in je leven. Wanneer je het gevoel hebt niet verder te komen door dingen die in het verleden gebeurd zijn of verlieservaringen. Ook heb ik me verder geschoold in het behandelen van chronische pijn (SOLK/ ALK).

 

Werkwijze

In de eerste sessie beginnen we met een uitgebreide intake, zodat ik een zo compleet mogelijk beeld heb, van jou als uniek persoon. We proberen jouw hulpvraag duidelijk te krijgen; wat belemmert jou? En wat wil je graag bereiken? Samen kunnen we dan kijken wat daarvoor nodig is en op welke wijze ik jou daarin kan begeleiden. Dit betekent altijd een behandeltraject op maat, specifiek voor jou als uniek persoon en jouw hulpvraag.

 

Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken en werkvormen uit de psychotherapie en ook van  (moderne) hypnotherapie. Bij deze vorm van hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van een lichte trance, die helpt om je te focussen op jouw innerlijk, zonder dat je de controle kwijt raakt.

Bij klachten die op bewust niveau lastig op te lossen zijn, kan op deze wijze ook het onderbewuste betrokken worden bij de heling. Vaak weten we immers best wat we anders zouden willen doen, maar lukt dit niet door automatische reacties, die hun oorsprong hebben in het onbewuste. Hypnotherapie is dan een effectieve vorm van heling, die langdurig effect heeft.


Wil jij je belemmeringen achter je laten en weer onbekommerd kunnen genieten van alles wat het leven je schenkt?

 

Gun jezelf dan nu de stap naar verandering, je bent het waard!

 

Neem gerust contact op, ik beantwoord graag je vragen,

 

Warme groet,

Marian

 

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

HBO fysiotherapie
  • Opleiding  hypnotherapie en psychotherapie (Hypenzo)

Bijscholingen:
  • Grip op chronische pijn en vermoeidheid
  • Regressie
  • Psychosomatiek
  • Klinische psychologie
  • Ruimer ademen

AGB code: 90112928
AGB code praktijk: 90071407

(Gedeeltelijke) vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, bekijk hiervoor uw eigen polisvoorwaarden.


Registraties

Tarieven

€ 120,-  per sessie (90 minuten)

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.00
Dinsdag 8.30-17.00
Woensdag 13.30-17.00
Donderdag 8.30-17.00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Venray.
Ik ontvang mensen uit de regio Venray, Deurne, Gennep, Asten, Helmond.
Reviews Therapie Ysselsteyn

Hieronder staan reviews over Therapie Ysselsteyn - Marian

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Marian heeft mij goed op weg geholpen

Marian heeft mij goed op weg geholpen, waardoor ik weer beter in balans ben en in mijn kracht kwam te staan. Door haar rustige stem kwam ik bij mijn pijnpunten.
Mede dankzij Marian kwam ik tot inzichten en patronen.

| 27 jun 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Marian begeleidde me heel goed

Al vanaf het eerste moment had ik een klik met Marian. Ze heeft me heel goed geholpen om mijn verleden te verwerken, Ze heeft me laten inzien dat je het verleden niet kan veranderen maar dat ik zelf wel kan veranderen in mijn gevoel. En dat voelt zo veel beter! De hypnotherapiesessies waren heftig maar wel heel erg helend. Zo'n sessie is echt heel bijzonder om mee te maken en totaal niet eng. Ik had altijd het gevoel dat ik er zo weer uit de trance kon komen als dat nodig mocht zijn. Marian begeleidde me heel goed en ik heb tijdens de sessie niet een keer het gevoel gehad dat het me teveel werd en ik eruit moest.

Zo goed als ik me nu voel heb ik me in lange tijd niet gevoeld en ik had dit veel eerder moeten doen!

| Venray | 15 mei 2022
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Marian: