Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Karin Baddane | lichaamsgericht psychosociaal therapeut

lichaamsgericht-psychosociaal-therapeut-Diemen
Rode Kruislaan 779
1111 NZ Diemen
therapie-diemen@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Diemen

Stress? Burnout? Niet lekker in je vel? Druk in je hoofd? Verslaafd?

Je verlangt naar meer rust in je leven. Je wilt minder piekeren en makkelijker tot een keuze komen. Doen wat goed is voor jou en weer lekker in je vel zitten.

Ik ga naast je staan, geef je een hand en laat je ontdekken wat voor jou belangrijk is. Mijn intentie is dat jij als mens volledig tot je recht te kunt komen, in contact met je zelf en in contact met je omgeving.

 

 

Lichaam en geest

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als we vastzitten dan spreken we de denkgeest aan. Maar vaak komen we er niet uit door alleen maar na te denken. Juist door naar je lichaam te luisteren kom je weer bij je gevoel. Voelen is nodig om te weten wie je werkelijk bent, om keuzes te maken, om verantwoordelijkheid te nemen, om te worden wie je bent. Door het lichaam erbij te betrekken wordt de therapie krachtiger dan alleen praten.

 

 

Verslavingstherapeut, EMDR MP, hypnotherapeut en mindfulness trainer

Vele jaren werkervaring als verslavingstherapeut en mindfulness trainer in de GGZ zijn er mede debet aan dat ik mijn medemens met een vriendelijke open houding tegemoet treed. Ik zal de laatste zijn die jou veroordeelt. Ik laat je jouw persoonlijke kwaliteiten herontdekken die je verder kunnen brengen. 

Naast individuele therapie geef ik ook cursussen 'omgaan met stress' in diverse gezondheidscentra.

Wil je een gratis oriënterend gesprek met mij, neem dan gerust contact op. 

Vervolgsessies worden deels vergoed vanuit je aanvullende verzekering of je persoonlijk ontwikkelingsbudget van je werkgever

 

Registraties

Specialisaties

Ik werk veel met familie-opstellingen. Door terug te gaan naar de plek die je innam in je gezin van herkomst kan je ontdekken waar je overlevingsmechanisme is ontstaan. Later in je leven zit je vast in een overlevingspatroon, dit zie je vaak terug in huidige intieme relaties en in het contact met mensen op de werkvloer. 

 

Verder ben ik gespecialiseerd in traumatherapie met name behandel ik veel mensen met EMDR die getraumatiseerd zijn in hun vroege jeugd. Denk hierbij aan seksueel misbruik in de kindertijd. 

Tarieven

Kennismakingsgesprek is gratis

Vervolgsessie van 90 min kost 85 euro

Gezien ik ben ingeschreven bij een erkende beroepsvereniging VBAG en erkend ben als register therapeut bij RBCZ worden de sessies gedeeltelijk vergoed door bijna alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket voor complementaire/alternatieve zorg.

Praktische informatie

Werktijden: vrijdag t/m dinsdag 13.00 - 21.00
Tarieven: 85 euro
Sessieduur: 90 minuten
Opleidingen: Post HBO Lichaamsgerichte coaching, Maatschappelijk werk, Mindfulnesstrainer, Medische Basiskennis, EMDR master practisionar

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten