Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Henk Reijn | Christelijke Integratieve Coach

Christelijke-Integratieve-Coach-Veenendaal
Lisdodde 26
3907HG Veenendaal
henk-reijn@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Veenendaal

Je kunt je door mij laten begeleiden om meer balans te vinden in je leven. Om meer rust te vinden in onze stressvolle samenleving. Om te voorkomen dat je in een burn-out raakt of daarvan te herstellen. Om te leren hoe je verder kunt na een burn-out en kunt voorkomen dat dit weer gebeurd.

 

Zo kun je allerlei belemmeringen ervaren in je leven zoals angsten, somberheid of onrust, die maken dat jij je niet verder kunt ontwikkelen. Ik kan je helpen om weer in je kracht te gaan leven. 

 

 

Coaching en begeleiding

Ik heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Veel van die ervaring heb ik in de context van de kerk opgedaan. Die begeleiding heeft de vorm gehad (en nog steeds) van pastorale coaching. 

 

Ik ben namelijk ook een spiritueel mens. In die bagage zit bijvoorbeeld een master Theologie. Als je zelf niet spiritueel bent is dat overigens voor mij geen enkele belemmering.

 

Ik beweeg mij voor de coaching in de lijn van Groundwork. Die lijn is de integratieve benadering. Dat betekent dat het sterkste uit allerlei stromingen wordt gecombineerd. Momenteel volg ik bij Groundwork de opleiding Christelijke Integratieve Therapeut. 

 

 

Ervaringen 

Mensen die bij mij coaching hebben gekregen, ervaren dat ieder weer anders. Maar er zijn ook sterke overeenkomsten. Dan gebruiken ze woorden als fijngevoeligheid, rust, er mogen zijn, humor, professionaliteit, warmte. Je kunt bij mij terecht met alles waar je zelf niet uitkomt.

 

Dat kan te maken hebben met burn-out klachten, paniekaanvallen, depressiviteit, onrust, het overzicht kwijt zijn, vastlopen op je werk. Maar ook als je op spiritueel gebied vastgelopen bent. Dan kijken we samen wel of ik je hiermee kan helpen. 

 

 

Testimonial

“De coaching die ik van Henk heb gekregen kan ik samenvatten in een paar woorden: betrokken, meeverend waar het kan en standvastig waar nodig, relaxte sfeer, verbinding, oprecht en eerlijk.”

 

Vrouw, 44 jaar

 

 

 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk? Tijdens de eerste afspraak zullen we na een eerste kennismaking, jouw hulpvraag zo concreet mogelijk in beeld brengen. Van daaruit bespreken we wat jij wilt bereiken en hoe coaching je dichter bij je doelen kan brengen.

 

Tijdens het traject dat volgt zullen we jouw doelen volgen. Meestal duurt zo'n traject bij mij tussen de 5 en 8 afspraken.

 

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

  • Master Theologie
  • Christelijke Integratieve Coaching bij Groundwork
  • Christelijke Integratieve Therapeut in opleiding
Specialisaties

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn het werken met delen zoals bij voice dialogue, imaginatie en trans, mindfulness en stressvermindering, depressie, rouw en verdriet, krachtgerichte coaching, spirituele begeleiding. 

Tarieven

Een consult duurt bij mij één uur. Mijn tarief is 72,- per consult. 

Als er na de intake wordt besloten niet verder te gaan, zal de intake gratis zijn.

Betaling mag wat mij betreft nooit een belemmering zijn om hulp te krijgen. Daar komen we dan vast wel uit

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 12:00 en 13:00- 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ligging


Tips van Henk Reijn:


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten