Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Therapeut Imre | Psychosociaal Therapeut | Transpersoonlijk Counselor

Psychosociaal-Therapeut-|-Transpersoonlijk-Counselor-Amersfoort
Therapie Amersfoort
Bergstraat 6
3811 NH Amersfoort
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Amersfoort

Soms kan het leven uitdagend en zelfs zwaar zijn. Je leeft in een dynamische wereld waar veel gebeurt en veel van je verwacht wordt. Je maakt dingen mee, die veel impact kunnen hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn.

Soms lijkt het alsof gebeurtenissen je overkomen en verlies je grip op je leven. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Life Coaching en Psychosociale Therapie zijn twee vormen van hulpverlening die ik aanbied in mijn praktijk.

Life Coaching en Psychosociale Therapie zijn laagdrempelige vormen van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en nieuwe vaardigheden.


 
Life Coaching

Life Coaching gaat over het alledaagse leven en heeft tot doel om je te helpen evenwicht of balans in het leven te brengen.

 

Stress, relatieproblemen, conflicten met anderen of jezelf, problemen op je werk of op school en bijvoorbeeld het verlies van dierbaren zijn gebeurtenissen waarmee we allemaal te maken kunnen krijgen. Soms lijkt het zelfs of alle problemen zich opstapelen, kunnen we ons eenzaam, angstig of onzeker voelen en kunnen er lichamelijk klachten ontwikkeld worden. Vaak is het moeilijk hiermee om te gaan en begrijpen we niet waarom deze gebeurtenissen ons overkomen en weten we niet wat we ermee aan moeten. Het kan zijn dat we niet worden begrepen door onze omgeving, we vastlopen in onze gedachten en daardoor het gevoel krijgen niet verder te kunnen.

Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. Je zal ervaren dat je op een andere manier kan omgaan met de gebeurtenissen en uitdagingen in jouw leven. 

Psychosociale Therapie

 

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee, vaak met veel impact. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Psychosociale therapie is een laagdrempelige vorm van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. Je zal ervaren dat jijzelf beschikt over hulpbronnen die je in kan zetten wanneer je wordt geconfronteerd met de uitdagingen in jouw leven.

 

Samen gaan we opzoek naar patronen in gebeurtenissen, ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Samen zullen we ontdekken welke hulpbronnen jij in jezelf tot je beschikking hebt en hoe je deze krachten in kan zetten om te komen tot nieuwe gedragingen. Je zal ervaren dat je op een andere manier kan omgaan met de gebeurtenissen en uitdagingen in jouw leven.

 

 

Over mij

Mensen mogen ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen.

Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest één zijn en dat iedere ervaring ertoe doet.

Ik ben geschoold in transpersoonlijke psychologie, NLP en natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Samen gaan we op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Ik wil je graag helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou, hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen in je leven en hoe je keuzemogelijkheden kan ervaren waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.

 

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Imre Bunnik

 

Mededeling inzake corona-pandemie

Ik volg alle richtlijnen van het RIVM en de CAT beroepvereniging
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleiding 
  • Transpersoonlijke Psychologie (2016 - 2020)
  • Complementory and Alternative Medicine (2009 - 2011)
  • NLP practitioner en master practitioner (2007- 2009)
  • IBCT Relatietherapie (2022)

Cursus
  • Motiverende gespreksvoering                 

Beroepsvereniging
  • CAT Vergoedbaar

AGB codes zorgverzekeraar
  • AGB code Vitae Counseling 90071261
  • AGB code Zorgverlener 90112626


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Psychosociale Therapie

Psychosociale therapie is een laagdrempelige vorm van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en heling.


Life Counseling

Life Counseling is een laagdrempelige vorm van (kortdurende) hulpverlening die erop gericht is om door middel van gespreksvoering te komen tot inzicht, nieuwe perspectieven en alternatieven.


De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Vastlopen in leven 

Angst

Gevoel leren uiten

Ongelukkig voelen

Relatie Therapie

Tarieven

Tarief


Het (optionele) telefonisch consult van 30 min. is kosteloos en vrijblijvend. 

Naast kennismaking verkennen we kort je hulpvraag en kijken we of er een 'klik' is.

Daarna geldt een tarief van 80 euro per sessie van een uur.

Vergoeding zorgverzeraars
Ik ben gediplomeerd, geregistreerd zorgverlener waardoor mijn behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars.
Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, dan kunt u consulten op psychosociale grondslag vaak gedeeltelijk vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekeraar.

AGB code Vitae Counseling 90071261
AGB code Zorgverlener 90112626
Wanneer u klikt op de volgende link dan kunt u nakijken of u hiervoor in aanmerking komt: www.de-nfg.nl

Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie.

Openingstijden

Maandag 9:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag 9:00 uur - 17:30 uur
Woensdag 9:00 uur - 17:30 uur
Donderdag 9:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag 9:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Therapie Amersfoort

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Amersfoort - Therapeut Imre

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Elk gesprek nieuwe inzichten en een licht gevoel

Imre bezit een talent om in korte tijd het grotere plaatje bij mijn hulpvraag te zien en weet me met tact- en liefdevolle begeleiding tot de kern daarvan te brengen.

De gesprekken zijn van een bepaald soort lichtheid die heel aangenaam is en zijn praktijksetting is comfortabel. Een beetje alsof je bij een goede, wijze vriend langsgaat.

Gelijktijdig weet Imre goed mijn draagvlak in te schatten en waarborgt hij ten alle tijde de vrijheid en veiligheid om mijn stukken in een voor mij passend tempo te doorlopen en delen.

Eigenlijk verlaat ik elk gesprek met nieuwe inzichten en een licht gevoel!

| Dordrecht | 14 apr 2021
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten