Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Imre | Psychosociaal Therapeut | Transpersoonlijk Counselor

Psychosociaal-Therapeut-|-Transpersoonlijk-Counselor-Leusden
Therapie Leusden
Hagenstein 118
3834 BZ Leusden
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Leusden

Soms kan het leven uitdagend en zelfs zwaar zijn. Je leeft in een dynamische wereld waar veel gebeurt en veel van je verwacht wordt. Je maakt dingen mee, die veel impact kunnen hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn.

Soms lijkt het alsof gebeurtenissen je overkomen en verlies je grip op je leven. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Life Coaching en Psychosociale Therapie zijn twee vormen van hulpverlening die ik aanbied in mijn praktijk.

Life Coaching en Psychosociale Therapie zijn laagdrempelige vormen van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en nieuwe vaardigheden.


 
Life Coaching

Life Coaching gaat over het alledaagse leven en heeft tot doel om je te helpen evenwicht of balans in het leven te brengen.

 

Stress, relatieproblemen, conflicten met anderen of jezelf, problemen op je werk of op school en bijvoorbeeld het verlies van dierbaren zijn gebeurtenissen waarmee we allemaal te maken kunnen krijgen. Soms lijkt het zelfs of alle problemen zich opstapelen, kunnen we ons eenzaam, angstig of onzeker voelen en kunnen er lichamelijk klachten ontwikkeld worden. Vaak is het moeilijk hiermee om te gaan en begrijpen we niet waarom deze gebeurtenissen ons overkomen en weten we niet wat we ermee aan moeten. Het kan zijn dat we niet worden begrepen door onze omgeving, we vastlopen in onze gedachten en daardoor het gevoel krijgen niet verder te kunnen.

Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. Je zal ervaren dat je op een andere manier kan omgaan met de gebeurtenissen en uitdagingen in jouw leven. 

Psychosociale Therapie

 

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee, vaak met veel impact. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Psychosociale therapie is een laagdrempelige vorm van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. Je zal ervaren dat jijzelf beschikt over hulpbronnen die je in kan zetten wanneer je wordt geconfronteerd met de uitdagingen in jouw leven.

 

Samen gaan we opzoek naar patronen in gebeurtenissen, ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Samen zullen we ontdekken welke hulpbronnen jij in jezelf tot je beschikking hebt en hoe je deze krachten in kan zetten om te komen tot nieuwe gedragingen. Je zal ervaren dat je op een andere manier kan omgaan met de gebeurtenissen en uitdagingen in jouw leven.

 

 

Over mij

Mensen mogen ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen.

Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest één zijn en dat iedere ervaring ertoe doet.

Ik ben geschoold in transpersoonlijke psychologie, NLP en natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Samen gaan we op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Ik wil je graag helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou, hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen in je leven en hoe je keuzemogelijkheden kan ervaren waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.

 

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Imre Bunnik

 

Mededeling inzake corona-pandemie

Ik volg alle richtlijnen van het RIVM en de CAT beroepvereniging
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleiding 
  • Transpersoonlijke Psychologie (2016 - 2020)
  • Complementory and Alternative Medicine (2009 - 2011)
  • NLP practitioner en master practitioner (2007- 2009)
  • IBCT relatietherapie (2022)

Cursus
  • Motiverende gespreksvoering                 

Beroepsvereniging
  • CAT Vergoedbaar

AGB codes zorgverzekeraar
  • AGB code Vitae Counseling 90071261
  • AGB code Zorgverlener 90112626


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Psychosociale Therapie

Psychosociale therapie is een laagdrempelige vorm van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en heling.


Life Counseling

Life Counseling is een laagdrempelige vorm van (kortdurende) hulpverlening die erop gericht is om door middel van gespreksvoering te komen tot inzicht, nieuwe perspectieven en alternatieven.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Vastlopen in leven 

Angst

Gevoel leren uiten

Ongelukkig voelen

Relatie Therapie

Tarieven

Tarief


Het (optionele) telefonisch consult van 30 min. is kosteloos en vrijblijvend. 

Naast kennismaking verkennen we kort je hulpvraag en kijken we of er een 'klik' is.

Daarna geldt een tarief van 80 euro per sessie van een uur.


Vergoeding zorgverzeraars
Ik ben gediplomeerd, geregistreerd zorgverlener waardoor mijn behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars.
Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, dan kunt u consulten op psychosociale grondslag vaak gedeeltelijk vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekeraar.

AGB code Praktijk 90071261
AGB code Zorgverlener 90112626
Wanneer u klikt op de volgende link dan kunt u nakijken of u hiervoor in aanmerking komt: www.de-nfg.nl

Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Therapie Leusden

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Leusden - Imre

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Hij is kundig, empathisch en open minded

De gesprekken met Imre heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is kundig, empathisch, open minded en gaf mij de handvatten die ik nodig had om aanpassingen te maken in bepaalde denkpatronen.

| Amersfoort | 23 mrt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik voelde me gezien, gerustgesteld en geïnspireerd

Het gesprek met Imre ervoer ik als een gesprek met een dierbare vriend. Ik voelde me gezien, gerustgesteld en geïnspireerd.

Daar waar ik mezelf te kort vond schieten, zag hij kostbare kwaliteiten. Dat vind ik een groot talent van Imre: hij maakt de kern van beperkende overtuigingen kenbaar door deze met diepe interesse en oprechte enthousiasme te benaderen.

Hierdoor bleven we niet hangen in de overtuiging, maar ging er een deur open vol nieuwe mogelijkheden. Zijn frisse houding ten opzichte van het leven straalt van hem af en zijn kennis reikt ver. Ook in spiritueel opzicht. Ik vind hem hierin zeer uniek!

Een gesprek met Imre is voor eenieder die behoefte heeft aan een verrijkend perspectief en een warme steun in de rug. Ik kom zeker terug!

| Amsterdam | 30 okt 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Imre is een zeer fijne gesprekspartner

Imre is een zeer fijne gesprekspartner. Hij neemt goed de tijd voor je (een uitloop van een half uur? Geen probleem!) en heeft oprechte interesse. Iets dat zeker niet altijd vanzelfsprekend is in dit beroepsveld. Hij bereidt zich goed voor op iedere sessie, waardoor ik geen moment het idee heb ‘zomaar een client te zijn’.

De dynamiek tijdens een sessie is natuurlijk en fijn. Imre laat je praten en luistert écht naar je. Maar verwacht geen ja-knikker. Op de juiste momenten neemt hij de regie van je over en houdt hij je op doeltreffende wijze de gewenste spiegel voor.

Zijn behandelingen of gesprekken kennen enerzijds een gedegen basis, maar komen niet zomaar uit een boekje. Dat hij legio inspirerende boektitels kan aanraden is dan weer gunstig. Imre’s therapievorm is wat mij betreft niet in een hokje te stoppen. Zweverig? Zeker niet! Huis-tuin- en-keuken-psychologie? Ook niet! Ga het gewoon ervaren zou ik zeggen, maak vooral eens kennis. O ja. En de koffie is uitstekend!

| 23 aug 2021
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten