Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Psychosociaal hypnotherapeut - Tegelen - Kim
Therapie Tegelen
Nachtegaalstraat 204
5932CH Tegelen
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtKim | Psychosociaal hypnotherapeut

Therapie Tegelen

Ik ben Kim, ik leef en werk vanuit mijn hart. Ik ben hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en moeder. Mijn naam staat synoniem voor horizon.

Graag help ik je op weg naar een leven waar je gewoon jezelf kunt en mag zijn.
Een leven waarin je je goed voelt zoals je bent en kunt stralen op ieder moment van de dag.
Samen leggen we de focus op de toekomst, jouw stip aan de horizon.
Ik geef je mijn onvoorwaardelijke aandacht, liefdevolle feedback en zet je met beide voeten op de grond.

Samen ontdekken we welke gebeurtenissen je hebben gevormd tot de mens die je nu bent en wat nodig is om deze gebeurtenissen, klein of groot, te omarmen in je leven. Dit alles met als doel om de achterliggende oorzaak van je dagelijkse problemen of belemmeringen boven water te krijgen en ze te transformeren naar je persoonlijke kracht.

Ga jij continue over je eigen grenzen heen, voel je je onrustig en krijg je niets uit handen? Of slaap je slecht, ben je futloos en ervaar je iedere dag verschillende lichamelijke ongemakken? Heb jij last van spanning, angsten of verslavingen? Loop je vast in je leven of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? Blijf je last houden van dingen die in het verleden gebeurd zijn? Is er een verlies waardoor je niet verder kunt? Zijn er problemen in de relaties met de mensen om je heen?

Ik kan je helpen om jouw stip aan de horizon scherp te krijgen in een wereld waar je volledig jezelf kan en mag zijn.

In mijn praktijk bied ik hulp aan vrouwen die het lef hebben om in gesprek te gaan met hun innerlijk weten. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken die allen erop gericht zijn om een dieper bewustzijn en inzicht te realiseren.

Ik kijk wat jij nodig hebt om een betere versie van jezelf te worden.


Over mezelf:

Ik hou van het leven en van mensen. Iedere dag ben ik me bewust van de rijkdom in mijn eigen leven. Een leven waarin ik mijn eigen keuzes mag maken en mensen mag ondersteunen in hun groei naar een bewuster bestaan. Ik ben een natuurliefhebber en trek graag mijn wandelschoenen aan om erop uit te gaan. En bovenal ben ik dankbaar voor mijn 2 fantastische dochters, mijn partner en drie lieve katten.

Het jong overlijden van mijn moeder en mijn dochter die een aantal jaren geleden ernstig ziek is geweest, heeft me teruggebracht naar mijn innerlijke waarde. Ik moest door een donkere storm (burn-out) om mijn kracht te hervinden en de kloof tussen gevoel en verstand te herstellen. Het was het begin van mijn groei naar de mens en therapeut die ik nu ben.

Ik houd mijn gevoel niet meer onder water. Ik mag er zijn, samen met mijn verdriet en mijn schaduwkant. Mijn gevoel als mijn kracht. En dat gun ik jou ook!


Als geen ander weet ik dat verandering juist in gang wordt gezet als dat wat normaal lijkt, niet meer zo vanzelfsprekend is. En soms heb je dan iemand nodig die je op weg helpt naar een nieuw normaal leven. Een leven waarin je volledig jezelf kunt zijn en weer kunt stralen als de zon.

Ik kan die persoon voor je zijn!

– Liefdevol en zonder oordeel
– Begeleiding op maat
– Stap voor stap op jouw tempo
– 100% aandacht voor jouw pure zelf en dat wat je door het leven heen gevormd heeft.

 

Ik weet niet hoe het is om jou te zijn! Ik kan je wel de juiste vragen stellen om je te helpen de regie in je leven terug te krijgen en volledig in je kracht te staan. Mag ik jouw liefdevolle spiegel zijn? Ik bied je graag een helpende hand.

 

Mijn werkwijze:

Tijdens een uitgebreid intake-gesprek maken we samen een zo compleet mogelijk beeld van jou en de ervaringen die je gemaakt hebben tot de unieke mens die je nu bent. We proberen jouw hulpvraag duidelijk krijgen en te achterhalen wat je belemmert. En de stip op jouw horizon te bepalen.

We kijken samen wat daarvoor nodig is en hoe ik jou daarin kan begeleiden. Want ieder mens is uniek en ieder mens zet andere stappen in zijn leven. Ik pas mijn werk aan op jou. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken en werkvormen uit de pyschotherapie en ook van hypnotherapie.

Hypnotherapie kan je helpen te achterhalen waarom bepaalde patronen je leven zijn binnengeslopen. Een kleine of grote gebeurtenis in je leven kan ervoor gezorgd hebben dat een bepaalde gedachte of gedraging voor jou de normaalste zaak van de wereld is geworden. Maar is dat ook zo?

     “Ik doe het nooit goed”
     “Niemand begrijpt me”
     “Mijn partner zal nooit zoveel van me houden als ik van hem”
     “Bij ons thuis ging het ook niet anders”
     “Ik kan mezelf niet zijn”

Durf je na een ongeluk niet meer de auto in te stappen, vermijd je de lift en neem je altijd de trap, mag jij pas iets leuks gaan doen voor jezelf nadat alle klusjes en poetswerk zijn gedaan? Ben je bang dat je het nooit goed doet? Of dat je niet goed genoeg bent?

Hypnotherapie geeft helderheid over dit soort overtuigingen en patronen vanuit een dieper niveau van bewustzijn. Het brengt vaste denkpatronen naar de achtergrond en laat je onderbewustzijn spreken. Zo komen er ideeën, inzichten, gevoelens en oplossingen naar boven vanuit je pure zijn die je niet kunt negeren.

Hypnotherapie is voor veel mensen een vreemde gedachte maar het maakt je echt geen marionetten poppetje! Nee, het zet je juist met beide voeten op de grond. Je krijgt inzicht in jezelf en de oorsprong van je problemen. Groot, klein, bekend of onbekend het kan van alles zijn. Wat het ook is, elk inzicht help je om het innerlijke proces naar verandering in gang te zetten.


Ik help je door het proces heen op een ontspannen en vertrouwde wijze. Daar waar het niet goed voelt, zetten we een stap terug.

Je hoeft niet bang te zijn de controle te verliezen, hypnose is namelijk niet meer dan een geconcentreerde aandacht.
Vergelijk het met staren door het raam, luisteren naar muziek of kijken naar een goede film waar je helemaal in op gaat.… je bent op dat moment even in je eigen wereld met je aandacht bij jezelf en de omgeving is minder belangrijk. Hierdoor ontstaat ruimte om te werken aan de oplossing van het probleem waar je last van hebt. 

Wil je ook jouw licht laten schijnen op je leven?
Dat wat in jou verscholen zit boven water brengen?
Ik help je graag met het scherp stellen van jouw stip aan de horizon.
Samen gaan we op weg met jouw innerlijk weten als kompas.


Zullen we eens kennismaken? Maak dan een afspraak!

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! 

Kim

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleiding:
Maatschappelijke zorg
4-jarige HBO-opleiding Psychosociale Hypnotherapie (Hypenzo)
Psychosociale Basiskennis

Training en bijscholing:
Sociaal Panorama

Eenzijdig Relaties Verbeteren
Regressie
Hypnotherapeutisch delenwerk

AGB registratie:
AGB-code is 90116675
AGB-code Praktijk is 90093020 

(Gedeeltelijke) vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, bekijk hiervoor uw eigen polisvoorwaarden.Registraties

Therapievormen

 • ACT therapie
 • Angst therapie
 • Burnout therapie
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Cognitieve therapie
 • Depressie therapie
 • Eetstoornis therapie
 • Gesprekstherapie
 • Hypnotherapie
 • Integratieve psychotherapie
 • Lichaamsgerichte therapie
 • Life Coaching
 • Meditatie
 • Mindfulness
 • Mindfulness therapie
 • Psychosociale therapie
 • Psychotherapie
 • Rouwbegeleiding
 • Therapie
 • Traumatherapie
 • Wandeltherapie

Behandeling van


Tarieven

€ 100 per sessie ( 75 min)

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 13:00 - 17:00 uur
Woensdag 9:00 -17:00 uur
Donderdag 9:00 -17:00 uur
Vrijdag 9:00 -17:00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Tegelen.
Ik ontvang mensen uit de regio Tegelen, Venlo, Roermond, Venray, Deurne.
Reviews Therapie Tegelen

Hieronder staan reviews over Therapie Tegelen - Kim

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 4 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Voor mij waren dit erg waardevolle sessies

Ik kwam een aantal weken geleden naar Kim toe met mijn hulpvraag. We begonnen met rustig praten en het viel me gelijk op dat Kim een erg rustgevende stem had, dat vond ik zelf erg prettig. Bij het stukje terug naar jezelf gaan, had ik gedacht dat het moeilijk zou zijn omdat ik me slecht iets kan verbeelden. Maar Kim leidde mij daar heel rustig doorheen dus dat was heel erg fijn. Ze is ook erg meedenkend, voor alles vindt ze wel een oplossing. Voor mij waren dit erg waardevolle sessies. Heel erg bedankt!!

| Tegelen | 27 nov 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het was erg waardevol voor mij!

De sessies met jou hebben me veel bewustwording, inzichten en acceptatie opgeleverd . Ik heb ervaren dat, in mijn hele proces, het ontzettend waardevol was om terug te gaan naar waar het ooit begon d.m.v. hypnotherapie. Ik kon van daaruit verder en daar was dit voor nodig. Jouw rustige uitstraling en ruimte om mezelf te kunnen zijn, maakte dat ik me op mijn gemak voelde. Ik denk er nog vaak aan terug. Het was erg waardevol voor mij! Dank je wel!

| 13 okt 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Kim weet waar ze het over heeft

Ik heb ruim een jaar geleden bij Kim een paar keer een sessie mogen ervaren. Bij Kim voelde ik me snel op mijn gemak, wat hielp om gelijk samen in de diepere lagen te duiken.

Kim weet waar ze het over heeft en gebruikt verschillende tools die ze kan inzetten om tot de kern van een probleem te komen. Op een liefdevolle doch duidelijke manier begeleidt ze je, waardoor je zelf ook aan het werk wordt gezet. Dit o.a. in de vorm van opdrachten die je thuis mag doen en die je verder helpen weer nieuwe inzichten te verschaffen in je proces.

| 30 sep 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Kim heeft mij ontzettend goed geholpen

Kim is een ervaren therapeut die verschillende technieken kan gebruiken. Ze heeft me bewust laten worden in wat mij zo tegenhield. We hebben de mogelijkheden gevonden en ik heb ervaren en gevoeld hoe ik verder kan op de manier die bij me past. Het is een hele veilige en liefdevolle begeleiding en coaching.

Kim heeft mij ontzettend goed geholpen op mijn pad. De voor mij moeilijke stukken uit mijn verleden, zijn op een vriendelijke manier in het licht gezet en ik kan er met ogen van nu naar kijken. Zonder de heftigheid aan emoties. De emoties mogen er natuurlijk zijn maar ze stonden samen met mijn overtuigingen in de weg om verder te gaan op mijn pad. Nu niet meer.

| 25 aug 2023
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht