Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Regressietherapeut en transformatiecoach - IJsselstein - Martine
Therapie & Coaching IJsselstein
Meester Abbink Spainkstraat 36
3401 ZH IJsselstein
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtMartine | Regressietherapeut en transformatiecoach

Therapie & Coaching IJsselstein

Wil je minder piekeren en minder bezig zijn met wat anderen van je vinden? Minder snel geïrriteerd raken, beter je grenzen voelen en aangeven, verslavingen en stress loslaten en beter voor jezelf zorgen? Meer zelfvertrouwen, energie, vervulling en vreugde ervaren? Een betere band met jezelf en de mensen om je heen opbouwen?

 

Om echte, blijvende verandering te krijgen heb je soms eerst los te komen van oude gebeurtenissen, overtuigingen en pijn. En ook al is dat nu misschien nog moeilijk te geloven; het is ook voor jou weggelegd. Een vrij en gelukkig leven. In optimale verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Regressietherapie is gericht op de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. We gaan terug naar waar je thema's ontstaan zijn. En ja, dat kan ook als je niet precies weet waar je probleem vandaan komt. Door negatieve patronen te doorbreken maak je de weg vrij voor verandering. Voor gezondheid, ontspanning en plezier.

Mijn sensitiviteit is in mijn werk mijn grootste kracht, omdat het me in staat stelt om op een diep niveau met jou te verbinden en je te helpen in alle gebieden van je leven het mooiste naar boven te halen. Ik geloof dan ook niet dat heling plaatsvindt in groots, hard en een spetterende ervaring. Ik geloof dat heling plaatsvindt in zachtheid, liefdevol, aandachtig, stap voor stap. Steeds een stapje dichter bij je kern.

Je relatie(s), werk, gezondheid, vriendschappen, je algehele welbevinden... Wat het ook is dat je zou willen veranderen, je bent van harte welkom.

Samen kijken hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht en je hoort snel van me. 
Ik ontmoet je graag!


Liefs,

Martine

Online therapie

Naast face to face sessies in mijn praktijk, bied ik ook online therapie sessies aan. De sessies zijn volledig toegespitst op jouw hulpvraag en vinden plaats via Zoom of Skype.

Je bent ook altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Om samen te kijken wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen. Een kennismakingsafspraak vindt online of telefonisch plaats.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

  • Weg van het Wiel bij Maarten Oversier (2023)
  • Compassionate Inquiry bij Gabor Maté (2023)
  • Touch of Matrix therapie (2021)


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij het thema of de klacht waar jij mee worstelt nooit als opzichzelfstaand gezien kan worden. Daarom gaan we altijd aan de slag met het totaalplaatje om de oorsprong van jouw klacht te ontdekken en ruimte te maken voor meer verbondenheid, zelfliefde en vervulling.

 

In mijn praktijk combineer ik verschillende methoden om jou te helpen in jouw transformatieproces. Ik werk met ondermeer regressietherapie, transformatie coaching en de voorouderheling methode van Maarten Oversier. Deze methode biedt een krachtige manier om te ontdekken welke gebeurtenissen en overtuigingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart, zodat je die kunt doorvoelen en er ruimte ontstaat voor heling.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Ik heb het voorrecht met allerlei verschillende mensen te werken, die met zeer uiteenlopende vragen en thema's bij me komen. Thema's rondom werk, ouderschap, relaties, (zelf-)vertrouwen. Maar ook klachten als burn-out, weinig energie, angst, boosheid, verdriet, somberheid of depressieve gevoelens.

Vrouwen, mannen, jong, oud, (groot-)ouders, kinderen. Veel van de mensen die ik in mijn praktijk ontvang hebben al van alles geprobeerd, maar dezelfde thema's blijven steeds weer terugkomen. En weet je? Het maakt niet uit wat er bij je speelt of waar je nu staat. Het begint allemaal met de vraag: wat zou je willen!?

Tarieven

Ik werk met een starttraject van drie sessies, waarbij de eerste sessie een intakegesprek is. Als je nog niet veel (holistisch) innerlijk werk hebt gedaan kan het zijn dat er meer sessies nodig zijn om aan jouw thema te werken.

 

Sessies duren ongeveer twee uur en vinden plaats in mijn praktijk. Ze zijn altijd volledig toegespitst op jouw hulpvraag. In overleg kunnen ze ook (deels) online plaatsvinden.

 

Mijn tarief voor een sessie van ca. twee uur bedraagt € 185. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zakelijke cliënten.

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in IJsselstein.
Ik ontvang mensen uit de regio IJsselstein, Nieuwegein, Vianen, Houten, Utrecht.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht