Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Volledig opgezette buik

Ik heb nu al twee en een half jaar lang letterlijk ononderbroken last van een volledig maar dan ook volledig opgezette buik. Ik heb coloscopie, endoscopie, echo bovenbuik (omdat het veel meer de bovenbuik is die zo opgeblazen is) gedaan, maar men kon niets bijzonders vinden. Het is alsof er een keihard opgepompte basketbal in mijn buik zit; ik overdrijf niet.
Een ostheopaat zei tegen me dat het suikers zijn waardoor de pancreas zijn werk niet goed doet. Hij stelde dat ik koolhydraten (brood, aardappelen, pasta, rijst) zoveel als mogelijk moet vermijden en eveneens suiker in het algemeen.

Iemand herkent dit verhaal? Dit is dus al 2.5 jaar gaande en geen moment heb ik ook maar enige opluchting kunnen ondervinden. Ik kan niet meer sporten en dit beheerst mijn leven volledig inmiddels.

Bedankt!

Andrew
24-10-2023
laatste reactie: 09-01-2024

5
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik herken het zeker, heb nu ook een vervelende bult tussen mijn rechterheup en rib, die duwt de hele tijd. Ik ben zo bang dat er iets verkeerd in mijn buik zit. Ik heb al ruim twee jaar geen platte buik meer gehad...

Wimpie
13-12-2023
Reageer:
Heb ik ook dikke buik die een rare vorm heeft, al jaren.soms periodes met heel veel winderigheid.soms langere periodes met erge buikpijn,last van maag, misselijk worden als we gaan eten omdat eten tegen staat. Eet overigens wel. Heb ook veel hartkloppingen, denk ook wel eens aan roemheld syndroom maar bij roemheld syndroom gaat dit vaak samen gepaard en dat herken ik er niet in.dikke rare buik heb ik altijd ook in periodes waarin ik geen buikpijn heb.

Annabel
27-12-2023
Reageer:
ik heb een hele dikke buik, lijkt wel alsof ik zwanger ben, eerder was dat ochtends weg, maar heb ik nu hele tijd, ben regelmatig ook misselijk en het soms ook braakneigingen, hebben jullie dat ook weleens?

anoniem
04-01-2024
Reageer:
Ik heb al langere tijd een hele opgezetten maag& dikke buik
Ik ben nu 3 dagen bezig met Rennie flatine, ik moet zeggen dat ik veel lucht laat gaan, wat eerder niet gebeurden
Mijn maag/buik zijn al minder aan het worden .was bang dat het door mijn stoma je wam

Eleonora
09-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>