Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gaat dit ooit goedkomen.....

Na een stress periode ineens helemaal niet meer kunnen slapen na nooit slaapproblemen te hebben gehad.
Het begon op een zaterdag nacht ineens de hele nacht niet inslaap kunnen komen en pas de zondag met medicatie.
Sinds dien alleen met slaappillen .
Ik probeer het wel eens zonder maar lig dan gerust de hele nacht wakker, terwijl het toch lijkt ik me relax te voelen, middagdutjes lukken ook niet.
Ik ben bang dat het wat medisch is ofzo, iets niet klopt in mijn hoofd.
Ben er ook de hele dag mee bezig.
Gaat dit ooit goedkomen.....

Anoniem
09-11-2023
laatste reactie: 22-12-2023

3
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb over een periode van 2,5 jaar 2 jaar niet kunnen slapen. Kreeg een tip uit de party wereld: 5 hydroxy-tryptofaan (5HTP), een voedingssupplement. Dat heeft mij geweldig geholpen: binnen de kortste keren kon ik weer slapen en hoefde ik het niet meer te slikken. Kennelijk was de balans in m’n hersenen weer hersteld. Wat ook goed werkt is een lage dosis mirtazapine, maar dat is een antidepressivum.

Saskia
19-11-2023
Reageer:
Waar haal je die hydroxytryptofaan?

Danielle
27-11-2023
Reageer:
Opgelet 5htp mag je NIET combineren met anti depressiva zoals quetiapine. Voor je dit wilt nemen altijd eerst bespreken met huisarts

Sanne
05-12-2023
Reageer:
Ik ben een autistische man en neem dipiperon .Ik was een keer vergeten dipiperon te bestellen voor het weekend en had 3 dagen zonder moeten doen en heb daardoor 3 dagen totaal niet kunnen slapen en toen begon het .Ik had zo een spanning in mijn hoofd van het niet kunnen pitten dat ik 6 dagen totaal niet in slaap kwam en dan was ik zo kapot dat ik de zevende dag wel sliep en daarna begon het weer opnieuw weer 6 dagen of soms zelf 9 dagen totaal niet pitten kunnen .Ik ben nu 2 jaar later en het is nog altijd hetzelfde ik ga hier helemaal kapot aan heb hartklachten gekregen en heb constant woedeaanvallen .Ik ben hier ook de hele dag mee bezig .Ik heb ook vanalles geprobeerd met medicatie maar niks help .Ik denk dat ik maar moet accepteren dat ik dit mijn leven lang blijf houden maar dan maak ik een einde aan mijn leven want ik kan zo nergens meer van genieten en mijn kop ontploft bijna van de spanning is niet meer vol te houden.Ik zeg maar zo slapen is niet voor iedereen weggelegd.

Ramon
22-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>