Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Alsof mijn eten zich stapeld in mijn maag

Heb sinds een aantal weken snel een vol gevoel en twee uur na het eten hevig krampende pijn links onder mijn ribben. Ik eet veel minder, maar heb wel bewegingsdrang, waardoor ik afval. Het lijkt alsof mijn eten zich stapeld in mijn maag en niet verder wil. Hierdoor ben ik langzaam een wrak. Herkent iemand dit, vrijdag eindelijk een gastroscopie, de ct scan met contrast zag er goed uit, bloedwaarden ook. Maar ik honger mijzelf nu uit, probeer soep en bananen te eten, maar ook dat werkt pijn op.

Mnk
17-10-2023
laatste reactie: 01-11-2023

4
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi, het kan maar zo zijn dat je bijna geen eten verteerd, dus je maakt bijna geen maagzuur aan, betaine hcl helpt om meer maagzuur aan te maken, die kan je gewoon bestellen op het internet. Of proberen met citroen sap voor je maaltijd of met appelazijn :)

Yasmine
31-10-2023
Reageer:
Hey ja dat heb ik ook lang gehad, eerst dachten ze dat ik een scheurtje/gaatje in mijn middenrif had en iets met een slecht sluitende maagklep, maar alles was goed. Bij mij is het gegooid op stress en angst maar dat gaat inmiddels beter. Had zelfs dat alles bleef hangen onder in de slokdarm, het gevoel alsof die versmalt was, wel heb ik een tijdje maagzuur gehad maar ja .. wat emoties met je lichaam kunnen doen. Toch word het nu gegooid op pds (darmen lijken bij mij altijd vol te zitten waardoor het zakken van eten word vermoeielijkt) en de pijn herken ik maar al te goed. Heb je al eens een buik echo gehad dat ze kunnen galstenen kunnen uitsluiten? Bij sommige is dat wel het geval dat je daardoor hevige pijn krijgt maar van pds zelf kan dat ook

Anoniem
01-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>