Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vaak diep in de ochtend maagpijn

Ik heb vaak diep in de ochtend maagpijn. Het maakt niet uit als ik wat eet of niet ik krijg hoe dan ook last van mijn maag en darmen. Herkenbaar voor iemand?

anoniem
27-09-2023
laatste reactie: 26-12-2023

5
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb ook iedere nacht en / of morgen last van harde maag, soms misselijk, hoofdpijn en darmspasmen. Helemaal niet leuk…..ik weet niet wat het is. Mijn man zegt dat het door de menopauze komt, door een vermindering van hormonen en daardoor gemakkelijker cortisol aanmaak die op dan stress geeft, maag- en darmklachten. Pffffff geen leuk gevoel en dat duurt nu al jaren, de ene dag al erger dan de andere. De dagen dat ik ‘s morgens niets voel kan ik op mijn 2 handen tellen op een jaar. Tijdens de dag dan terug beter maar komt soms nóg tijdens de dag of ‘s avonds maar iets minder erg dan ‘s morgens. Ik ben wel iemand die vlugger vooruit wil met het werk dan ik kan. Ik heb soms het gevoel van zelden rust te hebben en vroeger had ik dat niet en kon ik alles aan! Ik ben nét 60 geworden maar je ziet het nog niet zegt iedereen en dat heb ik van mijn pa, die toonde ook altijd jonger dan hij was. Hopelijk heb je er iets aan. Er zijn dus lotgenoten.

Ann
05-10-2023
Reageer:
Dat heb ik ook allemaal heel de dag krampen
In buik en maag uitstraling in anus
Wie heeft dat ook pijn in anus
En hoofdpijn

Anoniem
16-10-2023
Reageer:
Bij mij is de ellende bij mijn maag begonnen, branden, trekkerig, stekende pijn, en dan ook dag en nacht, en later pijn aan darmen en. Buikwand bijgekomen, steeds clusters van 3 a 4 weken pijn en dan weer wat rustiger maar altijd aanwezig, stoelgang is normaal en val niet af. Ik me al tig x afgeschreven maar inmiddels al 2 jaar deze klachten. Berusten in pds blijft een onmogelijk iets

Floor
20-10-2023
Reageer:
Ik heb de gehel dag maagpijn en pijn in darmen, kan geen moment op adem komen, om gek van te worden

Floor
21-10-2023
Reageer:
Ik heb ook vooral in de ochtend buikpijn, is net of het komt doordat je darmen weer actief beginnen te worden. En meestal na het avondeten krijg ik weer last.

Anoniem
21-10-2023
Reageer:
Dit herken ik, ik heb al jaren last van periodes met pds/maagklachten. Vooral 's nachts en in de ochtend een pijnlijke maag, het lijkt beter als ik eet. Ik ben ook hypochonder en heb dus snel stress, wat er ook niet goed aan doet... In het verleden wel onderzoeken gehad, waar dan 'niets' uitkwam. Nu weer omeprazole voorgeschreven gekregen dus ik hoop dat het snel overgaat...

Dewi
26-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>