Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik ben 37 jaar, zij was 62

Ik ben nu 9 maanden geleden mijn moeder verloren. Ik ben 37 jaar, zij was 62. Het verdriet is zo intens. Ze was mijn maatje. Ik heb zat mensen om me heen, maar niemand zoals zij en de band die wij hadden, de gesprekken die we voerden op emotioneel en spiritueel vlak. Onze humor. Doet zoveel pijn om te beseffen dat dat weg is. Heb een jong gezin met een dochter van 1,5 jaar en een tweede op komst. Alles voelt zwaar en ben niet meer zo vrolijk als ik hiervoor was. Die kleine is wel altijd een lichtpuntje en laat me veel lachen. Merk wel dat het lastig is thuis, op werk en met vrienden en familie. Alles is zo anders nu. Ik hoop dat er betere dagen komen en dat alles als vanouds weer lichter voelt. Normaal bruis ik van de energie en enthousiasme. De wereld gaat door, iedereen leeft z’n leven en ik ben nog zoveel verdrietig en leeg. Zo lang duurt het. Ongelofelijk...elke keer als ik denk hey voel me stuk beter dan komt daar weer die rouwgolf.

Rocky
17-09-2023
laatste reactie: 25-09-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Rocky,

Allereerst gecondoleerd. Ik ben 34 en mijn moeder was 65 toen ze afgelopen juni overleed. Wat heftig dat je in verwachting bent en dit niet met je moeder meer kunt delen, ik hoop dat je kracht put uit het feit dat je neit alleen bent.

Ik ben nog steeds helemaal van de kaart, en werk nog niet. Ik zit in een diep dal en ik weet niet hoe of wanneer ik hier uit kan krabbelen.

Denk goed om jezelf , en wees niet te hard voor jezelf 🤍

Francisca
20-09-2023
Reageer:
Wat n verdriet allemaal. Mijn lieve moeder en beste vriendin is vrijdag tijdens onze vakantie met z'n 3, vader moeder en ik. Ik ben 57, zij was 77. Wij zijn nog hier in het buitenland en moeten allemaal nog terug naar Nederland. Ik ben in de hel. Hoe moet ik hier ooit overheen komen. En alles moet nog beginnen. Ik word gek van binnen. Wens jullie ook heel veel kracht en sterkte en hoop hier wat kracht ook voor mezelf te vinden. Liefs

Corina
25-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>