Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Rianne | Psycho-sociaal therapeut & Relatietherapeut

Psycho-sociaal therapeut & Relatietherapeut - Utrecht - Rianne
EFT-Relatietherapie Utrecht-Centrum
Weerdsingel OZ 8
3514 AA Utrecht
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEFT-Relatietherapie Utrecht-Centrum

Mijn naam is Rianne en ik ben (relatie) therapeut in het centrum van Utrecht. 

Het leven kan soms zo ingewikkeld zijn en zwaar voelen. Het helpt om samen met een professional je leven en/of je relatie door te nemen en daar beweging in te krijgen. Ieder mens is mooi, we kunnen allemaal altijd nog leren en ervaringsgericht zijn kernwaarden voor mij in het werk.

Ik nodig je van harte uit voor een gesprek om te ervaren of wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Welkom op mijn pagina!

Ik geloof dat ieder mens een groot potentie heeft. Als je niet stroomt, dan voel je dat zelf aan. Je lijf of je gedachtens geven het meestal aan als je nog iets te leren en te doen hebt met jezelf. Soms zijn dat belemmerende gedachtens of onzekerheden zijn die ons onbewust tegenhouden. Soms zijn het thema's die terug blijven komen bijv. op je werk of zaken die bljiven irriteren bijv je familie. Dit zijn signalen dat er iets moet gebeuren. 

En nergens anders worden je thema's zo duidelijk als in liefdesrelatie. Als je in je relatie niet gelukkig bent, is het moeilijk om zelf echt gelukkig te zijn. Liefde is zo ingewikkeld én er is zoveel kennis op het gebied van liefde.

Ik ben opgeleid als EFT Emotion Focus Therapie therapeut. Het is mijn passie om mijn hierin opgedane kennis en ervaringen te delen. Ik geef APK relatie trainingen en relatietherapie.  Ook help ik single's de les te zoeken in de liefde. Wat heb je nog te leren op het gebied van liefde? Ik noem dat single coaching. 
 

Wil je dat er beweging komt in je leven op het gebied van werk, familie, liefde en/of interpersoonlijk dan kan ik je helpen. Graag maak ik kennis met je in een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. 

Ik werk in een alternatief gezondheidscentrum in Utrecht.  

 

Over mij

In 1981 ben ik geboren in Bilthoven. Vanzelfsprekend is het voor mij altijd geweest dat ik met mensen ben gaan werken. Als kind al was ik veel aan het bemiddelen tussen mijn ouders. Ik wilde graag hun relatie verbeteren. Menselijke (vooral liefdes-) relaties hebben mij van kind af aan al gefascineerd.

Ik heb zelf ondervonden, en vaak van dichtbij ervaren, hoe ingewikkeld en belangrijk het is om het goed te hebben binnen je relatie én tegelijk trouw te blijven aan jezelf.

Na het uit elkaar gaan met de vader van mijn eerste kind kwam ik in een moeilijke periode terecht. Toen besloot ik; ik ga aan mezelf werken en mijn leven anders leven. Van 2014 tot 2017 heb ik de driejarige coachopleiding bij Phoenix gevolgd. Van 2019-2020 de EFT relatie therapie opleiding en ben inmiddels gecertificeerd therapeut.


15 jaar nu werk ik met plezier met gezinnen, kinderen en partners en hun relaties. Ik werk vanuit aansluiting en verbinding, dichtbij de mensen. Alles ontstaat vanuit het contact met elkaar.


Ik woon met mijn fijn gezin in Utrecht; met mijn vriend, zoon en dochtertje. Een samengesteld gezin vraagt openheid, eigen ruimte behouden en goede communicatie. Mijn vriend is een beweger van beroep en nodigt mij uit om te voelen wat er speelt in mijn lijf. Wat er zich van binnen afspeelt is altijd waar!

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Rianne 

 

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Mijn opleidingen zijn: 

  • Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling. 
  • Opleiding Phoenixopleidingen Utrecht
  • Emotion Focus Therapie therapeut.


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Vertel het me en ik ben het morgen vergeten, 
Laat het me zien en ik weet het morgen nog, 
Laat het me ervaren en ik weet het. 

Ik probeer iedere sessie oefeningen te doen zodat je een ervaring ervaart die je wat brengt  
Ik ben EFT opgeleid voor stellen. Emotion Focus Therapie. 
Mijn opleiding als psycho-sociaal therapeut heb ik gedaan bij Phoenixopleidingen.
Voor individuele vragen werk ik met NLP, TA, systemisch, opstellingen, lichaamswerk. 

 

Tarieven

  • Voor individuele therapie is het tarief €75 per uur.

  • Voor relatie therapie is het tarief €90 per uur. 

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten