Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Dikke bolle opgezette buiken

Hallo lotgenoten

Mijn verhaal begint zo 15 jaar geleden ....Na ruim 3 jaar lopen tobben met veel pijn en een heel arsenaal aan verschillende medicatie kwamen we erachter dat ik galstenen had.
Dus galblaas laten verwijderen , en toen begon het gedonder.
Kreeg gal diaree dat als water me lichaam verliet.
Werd er helemaal naar en onzeker van, durfde de deur niet meer uit zonder dat ik eerst af was geweest Deed ik dat niet dan werd ik helemaal para , heb echt de meest nare ongelukjes gehad onderweg.
Heb er nog vaak last van maar dan weet ik ook waar ik op moet letten en wat ik wel en niet kan eten , soms beetje eigenwijs en dan heb ik mezelf ermee.
Nu sinds een jaar rare dikke bolle opgezette buiken. Wel zo vreselijk erg dat ik wel hoogzwanger lijk .
Qua kleding zit alles me in de weg vooral een beugel bh, om helemaal krankjorum van te worden.
Hup naar de dokter ok vezel zakjes want je darmen zitten vol uhmmm ok maar ben altijd aan de dunne, maargoed proberen die meuk ,nou dat hielp dus niet Ok aan de maagtabletten omeprazol goodness ok ok dat hielp een beetje dus beetje blij Maar die bolle buik bleef komen en gaan .
Hmmm voelde toch niet goed weer terug.
Dokter uitgelegd dat ik echt koekoe ervan word, ok kweekje naar het lab van me derrie 2 dingen moesten er getest worden Helicobacter pylori en calprotectine. Van de helikopter pylori kwam niets maar boven Maar de kweek van de calprotectine wel Die moet onder de 50 zijn en was bij mij 80 Schrok me de pestplu ok en wat nu.
Vele scenario's gaan door je koppie op dat moment Ok een ontsteking in mijn lijf pffff wtf zeg !!!! Nu sinds deze maandag aan de Mebeverine voor PDS moet tussen nu en 2 weken verschil moeten gaan voelen Dus hou mijn vingertjes gekruist!!!

Linda
23-08-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>