Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Rechtsonder, bijna in de lies pijn?

Zijn er mensen die rechtsonder, bijna in de lies pijn hebben?
Maanden geleden kreeg ik op een dag smorgens enorme lage buikpijn, precies menstruatie achtige pijn maar dan veel erger, ik ging naar het toilet en had aandrang maar er kwam niets, ondertussen deed dit zoveel pijn dat ik duizelig werd, begon te zweten en ik net niet flauwviel. Die dag had ik op en af last van (lichtere) krampen over mijn hele onderbuik en duizeligheid. De dag erna naar dokter geweest en afspraak bij gynaecoloog gehad voor echo, we dachten dat het mijn eierstok was omdat ik toen nog geen last van vreemde stoelgang had. Op de echo was niks te zien. Ondertussen kreeg ik geleidelijk aan toch last van wisselende stoelgang (smorgens vrijwel altijd slap en tijdens de dag aandrang maar moeilijk om te gaan) smorgens moet ik soms 3-4 keer naar het toilet lopen. En voor de rest opgeblazen buik, winderigheid, borrelende darmen, duizeligheid met periodes, soms beetje misselijk, op en af pijn vooral rechtsonder, soms links en soms over mijn hele onderbuik. Pijn wisselt af van steken tot zeurende pijn. Dit trekt soms naar mijn benen en rechterzij. Pijn rond de navel of maagstreek komt bij mij zelden voor. Ook als ik menstrueer worden klachten erger en ze zijn veel pijnlijker dan eerst. Binnenkort moet ik bloed laten trekken voor lactose en gluten intolerantie. Ik heb zelf al met voeding geëxperimenteerd en opgeblazen gevoel verminderd wel maar stoelgang wordt niet echt normaal, die is vaak droog en plakkerig wanneer ik moeite heb met naar het toilet te gaan.

Jolien
21-08-2023
laatste reactie: 21-08-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wel al meer dan een jaar last van zeurende pijn in mn onderbuik... soort menstruatiepijn..dat soms uitstraalt naar mijn liezen en soms zelfs been. Ook pds en al onderzoeken gehad (baarmoeder, bloedonderzoek en urine nagekeken)
... soms weken last van en dan is het weer even weg... weet niet of je dit herkent?

Kimmie
21-08-2023
Reageer:
Ja dat heb ik ook regelmatig die 'menstruatiepijn' maar de soort pijn wisselt steeds af. En ja soms zit er wel eens dagen hier en daar tussen zonder last. Hebben ze eerst nog andere onderzoeken gedaan voor je de diagnose pds kreeg?

Jolien
21-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>