Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik mis bdsm sex (verslaafd?), wat moet ik doen?

Ik mis bdsm sex (verslaafd?), wat moet ik doen?

Hallo ik ben Ruud,

Ik heb een relatie waarin ik gelukkig ben. Niets op aan te merken.

Ik ben een man van begin 50 en ben getrouwd geweest, gescheiden en nu alweer enkele jaren in een gelukkige relatie. In de periode na mijn huwelijk heb ik er lekker op los geleefd en ben er achter gekomen dat ik enorm kan genieten van bdsm als dominant. Het was een mooie en rare tijd voor me waar ik niet meer in terug wil. Maar die bdsm blijft maar tussen mijn oren zitten.
In mijn huidige relatie heb ik goede sex niets op aan te merken. Ook mijn leven is op orde en ben echt gelukkig in mijn relatie. Echter ik merk dat ik die bdsm sex enorm mis, het wordt steeds erger en op porno sites ben ik uitgekeken. Ik zit er steeds meer aan te denken om een lotgenoot te zoeken via secondlove ofzo. Een onderdanige vrouw die ook een gelukkige relatie heeft maar toch wat te kort komt. Om zodoende "onze" honger te stillen. Privé is privé en elkaars gewone leven respecteren. Echter ga ik me schuldig voelen? Het voelt zo ongezond en gaat dit ten kosten van mijn huidige relatie? Ben ik nu verslaafd of gaat het juist erger worden? Is dit abnormaal?

Zijn er meer die hier last van hebben?
Wil iemand privé hierover praten dan kan dat ook. (Mits dit mag van de beheerder van deze site) (Redactie: Om mogelijk misbruik van persoonsgegevens te voorkomen, verwijderen we telefoonnummers en mailadressen enkele weken na plaatsing)

Misschien zijn er mensen die hier ook "last" van hebben. Hoe hebben jullie hieraan invulling gegeven?

Ruud
12-08-2023

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>