Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Het gevoel van dood gaan door pds

Heeft er iemand ook hallucinaties, angststoornissen. Het gevoel van dood gaan door pds?

Ik heb alle maar ook alle symptomen van pds
Maagzuur, verschillende stoelgang ofte wel dagen niet naar het toilet of te wel 6 keer op een dag. Heb nu ook last van migraine erdoor kan licht en lawaai niet aan. Ik ben oververmoeid ik wil altijd alleen maar slapen. Maar mentaal zie ik het meeste af. Ik krijg heel de tijd het gevoel dat ik dood ga ik denk altijd aan de dood. Ik hallucineer erdoor. Bv Ik denk heel de tijd dat iemand naar me kijkt en wanneer ik dan terug kijk dan zie ik de persoon naar een ander richting kijken. Ik word er depressief van wil niet meer zo leven wie heeft dit ook en wat moet ik doen ajb

Yasmine
09-08-2023
laatste reactie: 21-08-2023

7
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lieve Yasmine.ga svp hulp zoeken.er is echt hoop,met de juiste hulp,ik ken je niet,maar vind dit heel erg voor je.ik laat g momenteel op bed met darmklachten,heb al jaren pds,ga na een tijdje ook twijfelen en ik weet, dat werkt averechts.niet opgeven,heel veel sterkte!,hoop,dat je snel de juiste hulp krijgt!

Maria
10-08-2023
Reageer:
Hallo Yasmine, hallucinaties heb ik niet, maar het gevoel dat ik doodga en de volgende dag niet meer haal komen me bekend voor. Maar uiteindelijk komt er toch weer een dag dat het wat beter gaat. Het gekke is dat ik me dan niet meer kan herinneren hoe slecht ik me heb gevoeld. En omgekeerd hetzelfde, als ik me slecht voel weet ik niet meer hoe het is om me beter te voelen. PDS is echt verschrikkelijk en flink onderschat. Ik heb ook zowat alle klachten van maag en darmen tot onrust en paniekaanvallen. Maar ook depressieve gevoelens, droge mond en veel slijmvorming in mijn keel. Hoofdpijn, moe en vergeet zeker weer wat.....

Vraag me af of jij niet ook burnout bent. Ik zit midden in een burnout en heb er ook nog PDS bij (had ik al eerder). Het ene versterkt het andere en zo kom je in een vicieuze cirkel waar je bijna niet meer uitkomt. Ik blijf ook steeds maar weer alles proberen en probeer niet op te geven.

Veel sterkte !

Thomas
10-08-2023
Reageer:
Ja ik voel me ook zo
Weet niet meer wat ik moet doen

Linda
12-08-2023
Reageer:
Hey, wilde even reageren.
Ja heel herkenbaar, ben al 100x begraven in mijn hoofd inmiddels.
Paardenmelk tabletten kunnen je helpen. Je darmen staan in connectie met je brein, dus de angsten komt omdat alles samenwerkt, je bent uit balans.
Sterkte! ♡

Ama
21-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>