Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Thuis opgesloten omdat ik niet meer echt buiten durf

Ik zit thuis opgesloten omdat ik niet meer echt buiten durf.. 2 jaar geleden een longontsteking gehad 3x antibiotica kuur, toen kreeg ik een aantal maanden plots pijn last van m'n darmen. De pijn links onder langs onderkant heup
Afwisselend diarree, harde stoelgang constipatie ik ging makkelijk tussen de 8 en 15 keer naar het toilet. Nu is het gelukkig wat meer beperkt tussen 5 tot 8 x en sommige dagen gwn compleet niet maar wel continue dat gevoel van drang, ik durf dus haast niet meer buiten te komen. Af en toe snel naar de apotheek of het winkeltje om de hoek. Supertrots als het goed gaat, maar ook wel vaker m'n broek vol hangen gehad (ja helemaal niet leuk en beschamend)
Bij het toilet gaan (zelfs met voetenkruk) voeten en benen die slapen, ma zwaar slapen moeilijk om te lopen en echt tot op de heup 5/10 minuten voor het weer wat wegtrekt.
Colo en ct en onderzoeken wijzen niks uit, alles perfect normaal. De ene zegt pds de andere zegt van de antibiotica kuren maar we zijn haast 2 jaar verder..
Ik ben van een vrolijke spontane vrouw naar een huismuis gegaan en dit op 35jarige leeftijd is echt niet leuk. Ik wil terug vrij zijn, lekker zelf eens gaan winkelen, een uitstapje of terrasje doen

Km
05-07-2023

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>