Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Het steekt met dieper in ademen

Vandaag is het weer raak, constant naar de wc moeten, soms een soort spierpijn tot aan mijn boven linker schouder en rechterkant waar mijn gal/lever zit. Ik heb meer last van mijn darm helemaal bovenaan, als het van de maag naar de darm gaat. Heb nu alweer 2 dagen een opgeblaze buik gehad en word daar soms wel wat kortademig van en mijn hart doet dan ook een beetje raar. Ik heb al een echo gehad maar was niks op te zien. Heb zelden dezelfde pijn als een galsteentje, maar dan krijg ik van bovenaf weeen en niet voor het ontlasten.. is het herkenbaar voor iemand? Maak me soms wel echt zorgen omdat het lijkt alsof ik iets aan mijn hart heb (wat uitgesloten is) en longen. Omdat het steekt met dieper in ademen.. reactie aub

anoniem
29-06-2023
laatste reactie: 17-07-2023

4
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Mijn buik blaast vooral op als mijn maag te lang leeg blijft. Eerst was het na het eten, toen is het een paar weken goed gegaan. Nu blaast het weer op door lege maag. Ik snap het niet

anoniem
29-06-2023
Reageer:
Je moet je geen zorgen maken… de kortademigheid komt doordat je darmen en maag omhoog drukken tegen je longen..hetgeen je longen een beetje harder doet werken en je hart het ook wat moeilijker krijgt maar dit is volledig onschuldig….voor het opgeblazen gevoel neem ik bij een PDS aanval 2 x 135 mg mebeverine EG … zowel s’morgens als s’avonds en langzaam voel je dan maag en darmen ontspannen … na 1 week bouw ik dat stilletjes af naar 3x 135 mg … vervelende symptomen maar je kan er 100 jaar mee worden … wees gerust !

Anne
30-06-2023
Reageer:
Dank Anne, ik heb hier dezelfde symptomen. Super vervelend en ook wel alles uitgesloten en niks mee hart of longen. Wel longontsteking gehad begin dit jaar en ja hoor prednisol en antibiotica gehad, maand later begonnen de heftigste symptomen weer. Net of er lucht naar boven gedrukt wordt tegen het hart. Altijd opgeblazen buik en merk dat mineralen en vitamine slecht worden opgenomen. Dus ben weer aan extra magnesium met taurine beginnen en vitamine minerale complex van Bonusan. Dat is overigens wel goed spul. Hopelijk slaat de magnesium snel aan want dat verminderd de spierpijnen in rug ook.

Tim
08-07-2023
Reageer:
Ik heb hier al maanden last van mijn huisarts zegt elke keer dat ik maar een paracetamol moet gaan innemen.
De pijn komt vanuit me darmen gaat door naar me linkerborst en linkerarm. Vandaag kon ik niet eens meer lopen van de pijn. Is het normaal dat je ook pijn op je borsten krijgt van maag en darmklachten?

Selin
17-07-2023
Reageer:
Bij mij werkt Magnesium laxerend (magn hydroxide geloof ik van lucovitaal). Daarom ermee gestopt.

Richard
17-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>