Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik zit nu ook in een shock, en weet niet hoe ik verder moet

Het is nu 20 juni 2023. Halverwege onze vakantie in Spanje, mijn vrouw, mijn Golden Retriever en ik. De avond van 18 juni s avonds gezellig op een terras gegeten,niets aan de hand. Om 4 s nachts ligt mijn vrouw te klappertanden van de kou, ze had zeer hoge koorts. Via het hotel een arts laten komen welke adviseerde om direct een ambulance te laten komen. Mijn vrouw ( 59 jaar) viel steeds meer weg en was om 6 uur niet meer aanspreekbaar Om 6 uur ambulance laten komen in de ambulance kreeg ze een hartstilstand maar animeren sloeg aan , en ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Mataro gebracht naar intensive care en wederom een hartstilstand welke niet meer te reanimeren was. Doodsoorzaak waarschijnlijk septische shock. Wat een mooie vakantie had moeten worden werd plots een nachtmerrie.Alles aan het regelen met verzekering enz. Nu in Spanje achtergebleven met mijn hond. Ik voel zo'n intens verdriet en pijn om mijn vrouw na 33 jaar zo moeten achterlaten. Ik zit nu ook in een shock, en weet niet hoe ik verder moet.

Robert
20-06-2023
laatste reactie: 30-06-2023

2
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Vreselijk, wat een drama, wat een verdriet.
Je hond is gelukkig nog bij je, dat moet ook een beetje troost geven.

Voor nu, heel veel sterkte, al zijn dit maar woorden die nu ook niets voorstellen.

Chantal
24-06-2023
Reageer:
Ik weet wat je doormaakt. Mijn man is vorig jaar ook overleden aan een septische shock. Hij was 57. Mijn hond is nu nog altijd mijn grootste troost. Heel veel sterkte.

Ingrid
24-06-2023
Reageer:
Wat ontzettend heftig. Heel erg veel sterkte met het enorme verlies

Els
29-06-2023
Reageer:
Wat vreselijk.. je bent niet alleen , ik ben op 21 juni , dus vorige week mijn moeder verloren. Ik zat in Spanje en zij in Nederland. Totaal onverwacht. Weet dat je niet alleen bent in je verdriet , en dat je in shock bent is doodnormaal. Dat heb ik nog steeds , hou je hond dichtbij je die kan je echt troost bieden. Ontzettend veel sterkte

Francisca
29-06-2023
Reageer:
Wat verdrietig … en je boosheid is heel herkenbaar , laat het er zijn
Ik wens je veel sterkte met haar verjaardag, er zijn nog zoveel dagen waar we doorheen moeten die ons aan onze liefste dierbare doet denken.. je bent niet alleen !

Francisca
30-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>