Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wie herkent deze plek met pijn want ben erg bezorgd…

Hoi! Ik heb een vraag..Sinds 3 maanden pijn heel laag linksonder darm , bijna bij lies . Voelt ook hard aan.. afwisselend diarree en obstipatie, veel gas en opgeblazen. Alles rommelt en maakt geluid. Ben jaren bekend met pds maar niet met deze pijn plek ?
Arts wil colonoscopie maar ik vind het heel eng.. heb wel 2 CT colonoscopie gehad 9 jaar geleden. Bloed etc. was goed
Wie herkent deze plek met pijn want ben erg bezorgd…

Jehda
11-06-2023
laatste reactie: 19-08-2023

9
9
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey,


Ik herken je verhaal wel, ik loop ook rond met 1 pijnlijke plek links ter hoogte van navel , soms wat minder...dan weer meer. Bij duwen nog meer pijn. Ook echo, ct, colonscopie. Nog steeds niet gerustgesteld met diagnose pds...ook nooit eerder gehad. Ik ben ook vaak geconstipeerd, dus neem nu dagelijks zakjes om mijn stoelgang wat malser te maken.
Dus ik herken je verhaal wel wat...
Groetjes


Anoniem
01-07-2023
Reageer:
Hey.

Ook ik herken het, ik heb op precies dezelfde plek als wat jij omschrijft ook constante pijn. Ik dacht zelfs dat het een cyste op de eierstok zou zijn, maar dit blijkt echt de darm. Ook ik heb last van afwisselend obstipatie en diarree , als het even een tijdje niet lukt om naar de wc te gaan heb ik daar een heel zwaar gevoel in mijn buik alsof mijn darm bijna gaat scheuren zo vol zit het.

Anoniem
02-07-2023
Reageer:
Mijn dokter legde een keer uit dat door PDS :
Je darmen zitten soms zo vol/verstopt dat het uiteindelijk op je blaas gaat drukken. Dit kan het gevoel geven van blaasontsteking, omdat je meer moet plassen en soms ook niet prettig kan uitplassen. Ook kan het zijn dat je hierdoor wel sneller kans hebt op een daadwerkelijke blaasontsteking.

Zelf heb ik hier ook vaak last van gehad als ik verstopte darmen had dat ik veel moest plassen.. heel heel vervelend.

Jessica
03-07-2023
Reageer:
Hey ik herken dit 100% een dik jaar ondertussen al pijn links onder in de darm afwisselende stoelgang problemen en continue het gevoel dat ge moet gaan. Kom al een hele tijd niet meer buiten hierdoor heb geen controle over stoelgang en al paar x problemen gehad onderweg.
Ct en coloscopie gedaan niks te vinden alles is perfect normaal maar wat is het dan?

ano
05-07-2023
Reageer:
Ik heb ook al jaren pijn linkeronderbuik,borrelende darmen pijn is er continu,2x colonscopie gehad echo buikwand,en onderbuik,niks te vinden toch pds en de dikke darm links onder zegt de dokter

Bob
01-08-2023
Reageer:
Zeer herkenbaar. Ik heb ook al ruim 3 maanden pijn links van mijn navel, uitstralend naar mijn rug. Colonscopie, echo, bloedwaarden zijn allemaal goed. Ik had alleen een licht verhoogde calprotectine waarde van 58. Alles rommelt, wanneer ik me ‘s nachts omdraai na een paar uur slaap begint alles weer te rommelen. Er zit ook geen enkele verbetering in qua klachten na al die tijd. Moedeloos word ik er van.

Nicole
02-08-2023
Reageer:
Hallo, heb al jaren die problemen. Heb een bloedanalyse laten uitvoeren op intoleranties, blijkt melk en gluten te zijn.
Als ik hierop let qua eten geen problemen maar is niet evident. Dit weekend veel gaan eten op resto en dat in combinatie met stress gaf een serieuze opstoot v pds. Ben terug beginnen letten op voeding en spasmomen nemen tijdelijk. Hopelijk binnen twee weken opgelost.
Blaasproblemen door de druk in darmen is zeer vervelend, ken ik zeer goed en is door pds.

Ldb
04-08-2023
Reageer:
Ik zit momenteel met hevige pijnen in mijn buik rug en zij. Het is begonnen met eerst of ik net een blaadontsteking had. Ik neem van gisteren buscopan maar helpt weinig. Dus ik begrijo goed wat je voelt. Ben ook weer bang.

patricia
15-08-2023
Reageer:
Ik heb ook erge buikpijn en in anus diarree en
Dan weer 3 dagen niet kunnen ontlasten moet veel
Persen dan komt er bloed mee wie heeft dat ook

Anoniem
19-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>