Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn allerliefste hondje heb ik moeten laten inslapen

Mijn allerliefste hondje heb ik moeten laten inslapen. Ineens werd ze heel ziek en moest ik haar achterlaten bij de dierenarts. Dit is het allermoeilijkste wat ik ooit heb moeten doen, omdat ik aanvoelde dat ik haar nooit meer ging zien. Bleek dat ze nier en leverfalen had door misschien een tumor.. Ze heeft zoveel pijn gehad en er is zo’n leegte in mijn leven. Ik mis haar lieve snoetje en zachte haartjes. Rust zacht liefste hondje..

Noa
24-05-2023
laatste reactie: 04-11-2023

2
11
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Vreselijk he, het is afschuwelijk.
Mensen die zeggen, het was maar een hond snappen het niet, het is hetzelfde gevoel als het verlies van een dierbaar persoon.
Veel sterkte.

Chantal
30-05-2023
Reageer:
Bedankt Chantal. Klopt.. Het voelt echt als het verlies van een heel belangrijk ‘persoon’. Nog steeds doet het ontzettend veel pijn. Hoop zo dat ze ergens bij me is of dat er een leven na de dood bestaat waar ik haar weer zie ooit.

Noa
01-06-2023
Reageer:
Ik leef met je mee. Ik heb afgelopen vrijdag onze hond van 13 jaar moeten laten gaan. Je weet dat het voor het hondje de juiste keuze is, maar ik kan de leegte in huis gewoon niet aan. Ik vind het zelfs eng om alleen thuis te zijn... je beste vriend verliezen is gewoon verschrikkelijk.

Tine
11-06-2023
Reageer:
Vreselijk is t he ik snap hoe je je voelt … t gemis t willen aanraken en de manier waarop intens verdrietig … onze hond is ook overgegaan 15 jaar en 4 maandjes en ook wij zitten in de rouw … sterkte daar ja t doet heel veel pijn ……

Heidy
04-07-2023
Reageer:
Mijn man en ik hadden 12 jaar een relatie. Hij is 3 mnden geleden aan een acute hartstilstand getroffen ,ik heb geen afscheid kunnen nemen.
Nu kwam gisteren een vriendin de dvd crematie bekijken en biechtte op dat ze 4x met mijn man was vreemd gegaan.
Ik was zo overdonderd en verdrietig en nu heel boos dat ik haar voorlopig niet meer wel zien.
Wat moet ik het verwerken doet al veel en pijn dit is de bekende druppel......

Jol
08-07-2023
Reageer:
Ik heb mijn hond, mijn beste vriend moeten laten inslapen. Nu 1 week geleden en het verdriet is onbeschrijfelijk. Ik heb in niets nog zin.

Patsy
17-07-2023
Reageer:
Sterkte hoor Patsy, het is echt vreselijk dat gevoel, dat gemis van je beste vriend .

Ik mis mijn hond na 6 mnd nog vreselijk, het verdriet is er nog steeds.

Chantal
19-07-2023
Reageer:
5 maanden geleden mijn lieve Kuvasz moeten laten inslapen. 2 maanden later ging mijn allerliefste Catalaanse herder erachteraan. En nu anderhalve week geleden ineens mijn oudste broer. Het is me nu even teveel. Weet niet meer hoe ik hier mee om moet gaan.

Frieda
07-09-2023
Reageer:
Och Frieda, wat verschrikkelijk, wat moet ik zeggen .....

Wens je wel heel veel sterkte.
Dikke knuffel.

Chantal
07-09-2023
Reageer:
Bedankt voor jullie reacties. Het geeft wel een soort van troost om te lezen dat ik niet de enige ben. Ik mis mijn hondje nog elke dag vreselijk😭 Jullie ook heel veel sterkte met jullie grote verlies!

Noa
21-10-2023
Reageer:
Ik heb dinsdag mijn harige zoon laten inslapen. 22 maanden na onze andere. Het verdriet van de eerste was nog niet verwerkt en nu zitten we hier weer. Heel alleen, geen kids, een nu veel te groot huis, ik voel me moedeloos en alleen. Ik kan niet meer slapen of eten en ik word niet gesteund want het is maar een hond. Geef het een plaatsje zeggen ze, maar waar is dat plaatsje? Hij was nog zo jong en hij was altijd vrolijk. Ik had een reden om op te staan en altijd snel naar huis te komen. Ik ben helemaal verloren. Veel sterkte aan iedereen die hetzelfde meemaakt.

Anne
04-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>