Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik voelde mij bij dansles ook ongelukkig en eenzaam

Begin van van het schooljaar voelde ik mij eenzaam, En nu heel vaak nog steeds. Ik was zelf is een keertje weggelopen van gym. Ik wou erover praten met juf Wenke, ik ging er over praten en gaf mij een kopje thee. En 30 minuten later ging ik terug naar de klas om met de les te beginnen. Die andere dagen voelde ik mijn ook somber had ik nergens zin in. Ik ging met de klas een stukje wandelen naar de Ah om ijsjes te halen voor de klas. Andere kinderen gingen met de meester mee. En ik en mijn vrienden bleven daar voor de ah wachten. Ik voelde mij eenzaam en somber. Mij meester vroeg of ik een ijsje wou. Ik zei:, Nee. De andere namen wel een ijsje. Onder tussen gingen we naar school lopen. Glenn ging met mij praten. Maar ik antwoorden daar niet echt op. Birgul die weet dat ik mij eenzaam voel en van mij mocht Birgul dat ook tegen mijn andere vrienden zeggen die vroeg wat er met mij aan de hand was. Niet al mij vrienden weten dat. Mijn vrienden en mijn meester probeerde mij daar mee te helpen, maar dat lukt meestal niet. Ik voel mij heel vaak verdrietig en dood van binnen. Ik voelde mij bij dansles ook ongelukkig en eenzaam, en de juf vroeg wat er met mij was. Omdat ik niet zo gelukkig klonk. Iemand van dansen vroeg of ik ruzie had. Maar dat was het niet. Heel die dansles niet gelukkig.
5 dagen geleden heb ik een depressieve zelftest gedaan. En daar stond in dat ik depressie heb. Mijn zus heefd mij geholpen met de woorden die ik niet begreep wat ze precies betekent. Ik vroeg tegen mijn zus wat ik nu kan doen. Omdat ik dat hebt. Mijn zus zei dingen die je leuk vindt doen mijn favoriete serie kijken, liedjes luisteren die ik leuk. Op de zelfde dag ging ik met mijn ouders en mijn zus een muffin eten en thee drinken. Ik had geen eetlust. Van mijn vader moets ik mijn muffin opeten. En mijn zus ging daar mee helpen. Ik had daar heel veel moeite mee en het duurder ook lang, omdat het heel moeilijk is om iets op te eten als je geen eetlust heb. Voor mij dan. Voor jullie misschien niet. En toen had ik een negatieve gedachten, zelfmoord. Van het hele hoge gebouw afspringen. Ik fluisterde dat in mijn zus ze oor. Er is een groot flate gebouw tegenover ons huis. En Arletta mijn zus zei:, Nee niet doen ik wil jou niet kwijt. En Arletta zie iets wat zei niet leuk vond. En toen zei ik weer:, ga we samen van het gebouw afspringen. Ook bij school zei ik tegen Joyce mij beste vriendin. :,Ik wil zometeen zelfmoord gaan doen en Joyce zei:, Doe maar niet denk positief. S, avond hebben mijn zus en ik erover

Ik zing en luister naar mij favourite liedjes, ik zing en dans meestal met mijn zus mee naar soldaat van oranje liedjes, ik dans, kijk en luister naar mij favoriete serie. En morgen ga ik weer naar dansles. Bij dansles heb ik vrienden die mij een hige five geven , knuffelen en hoi tegen mij zeggen. Dat helpt wel een beetje bij mij.

Louisa
19-05-2023
laatste reactie: 09-06-2023

2
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik geloof je niet.
Als je echt iets te melden hebt zul je niet ze vaag moeten zijn.

Engel
20-05-2023
Reageer:
Nou sorry hoor. Ik wist gewoon niet zo goed hoe ik het moest typen door mij tos. Whatever. Als het echt zo onduidelijk te lezen dan doe je het maar niet. Ik haat mijn leven. Ik ga zelfmoord doen. Ik ben leeg en dood. En verdrietig. Doei.

Anoniem
20-05-2023
Reageer:

Meisje toch wat ontzettend verdrietig voor jouw om je zo te voelen!
Wat goed van je dat je het tegen je zus durft te vertellen.
Maar eigenlijk heb je meer hulp nodig. Om die te krijgen moet je toch echt naar de huisarts.

Chantal
25-05-2023
Reageer:
Zelfmoord vanwege de reactie van 1 persoon? Niet zo slim.

Klaas
25-05-2023
Reageer:
Wat gek, deze reacties. Ik geloof je wel Louisa en ik vind je verhaal ook niet vaag of raar. Er zijn veel mensen ongelukkig, veel mensen voelen zich leeg van binnen, net als jij. Ik ook toen ik jonger was. Gelukkig ben ik niet uit het leven gestapt. Ben inmiddels 40 en het leven is langzaam mooier geworden. Ik kan je aanraden om hulp te zoeken. Je kan altijd naar de huisarts gaan voor iets en dan aangeven hoe je je voelt en dat je graag hulp wilt om je weer blij te voelen.

Janneke
09-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>