Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wie is van het PDS aan het herstellen

Wie is van het PDS aan het herstellen.

Loop nu al bijna 6 jaar mee. Mijn hele darmenflora is ontregeld. Heb alle voorkomende pijnen en oplaaasgevoel gehad. Kon niet normaal eten, drinken, plassen, slapen enz.. Ook niet normaal zweten als ik aan het sporten ben.

Het nu veel beter. Momenteel heb ik het gevoel dat ik goed aan het herstellen ben. Geen opgeblazen gevoel meer. Bijna geen buikpijn meer. Heb vaak een stabiele buik, rustig en eindelijk plat.

Maar normaal eten, met een eetlust, slapen, drinken, enzo, dat allemaal nog niet helemaal hersteld. Ook niet van zweten tijdens sporten.

Ben echt heel blij dat het zo ver is gekomen. En hopelijk zijn er ook mensen die hetzelfde meemaken. Want het is geen leuke pretje, al die jaren met die zeurende pijn waarbij je weinig kan. Je leven wordt er door beheerst en je verliest plezier en het nut van het leven.

Hoor graag je verhaal en alvast dank en beterschap.
Rode Hemel

Rode Hemel
01-05-2023
laatste reactie: 20-06-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoe ben je er vanaf gekomen dan?, Ik loop al 30 jaar met deze klachten. Er is niet mee te leven ik kan niet werken, kan geen spontane uitstapjes maken, want wat als de pijn komt opzetten. Dan kan ik alleen nog maar liggen.
Ik heb echt alles geprobeerd van orthomoleculair artsen tot diëtistes, foodmap dieet allergie testen. Ik kom echter geen stap verder.

shawna
29-05-2023
Reageer:
het komt en gaat. soms maanden geen last en dan opeens weken lang weer wel. het gaat nooit over.

jolanda
20-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>