Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Soms paar dagen in bed

Hallo mede patienten ik ben mina en heb inmiddels 35 jaar pds. Ik had een vraag bij wie is het ook zo erg dat je een paar dagen in bed moet liggen door de pijn ik ben dan zo moe en heb zo.n pijn misselijk zweten en ook nog eens gewrichtpijn. Lieve mensen ik voel me soms zo radeloos ik kan niet eens afspraken maken want het kan elke dag zijn dat ik plots een aanval krijg dat ik zelfs op bed moet. Mijn vraag is wie heeft het ook dat je helemaal niks meer kan een aantal dagen? Ik voel me zo radeloos weet iemand wat ik nog kan doen?

Mina
23-04-2023
laatste reactie: 08-05-2023

2
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Mina,

Wat je kunt doen weet ik niet. Ik heb al alles geprobeerd maar niks schijnt te helpen. Hypnotherapie, supplementen, mebeverine, accupunctuur, pepermuntolie, probiotica enz. enz.

Ik kan je wel zeggen dat ik me herken in je verhaal. Ik lig dan niet in bed maar ben niet voorruit te branden en lig meestal jankend op de bank. Ook misselijk, tongbranden, droge mond, keel vol slijm, moe, oorsuizen en uiteraard maag- en darmklachten. Bij mij duurt een aanval meestal rond een week. Voel me daarna soms twee of drie weken beter en dan begint de ellende weer. Gaat zo op en neer. Zit nu al bijna twee jaar thuis omdat werken niet meer gaat. Ben ook radeloos !

Peter
27-04-2023
Reageer:
Ik krijg juist angst - hyperventilatie aanvallen door pds waardoor ik niks meer durf. Heb vaak spierpijn zodra er weer iets mis gaat. Soms tot de bovenrug aan toe, vooral de bovenbuik. Meestal rechts boven, maar heb het ook een tijdje links boven gehad waardoor ik dacht aan hartklachten en omdat me hart nogal raar doet op de momenten voordat me darmen beginnen.. pff. Vroeger lag ik wel dagen tot een week in bed. Toen had ik al pds dat samen ging met menstruatie krampen. Kroop gewoon over de grond als die 2 samen gingen. Hele heftige aanvallen gehad bij de wc dat ik ff moest gaan liggen voordat de heftige kramp weg was. misselijk met vlagen en koudzweet

anoniem
30-04-2023
Reageer:
Het dit is zeer herkenbaar. Ik heb dat ook en word er even radeloos van. Tracht te werken op stress. Want als ik ga wandelen in Spanje heb ik nul last. Kan ik eten en drinken wat ik wil.

Gert W
04-05-2023
Reageer:
Ik heb hier ook last van. Al 49 jaar darmklachten. De laatste jaren 3x per week krampaanvallen links vreselijk. Ik ga dan zo'n 10 a 12 keer naar de toilet. Misselijk zweten en daarna heel moe. Ik heb een paar maanden EM drink (probiotica) gebruikt op aanraden van een therapeut. Heel vervelend en pijnlijk. Bij mi is dect 'trigger cappuccino drinken in de ochtend die mijn darmen prikkelen. De ene keer gaat het goed en vandaag weer een aanval

Martha
08-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>