Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Overloop diarree?

Heb al jaren last van mijn darmen. Alles uitgeprobeerd, maar niets helpt of is duidelijk. Ik zelf denk aan overloopdiarree, maar heb toch mijn twijfels. A ls ik s"morgens naar het toilet ga is alles heel normaal. Niets aan het handje zou je zeggen. Maar na de lunch begint het al vaak te rommelen en wordt ik erg winderig. Na het avondeten moet ik maar afwachten wat er gaat gebeuren. Je wordt er erg onzeker van.
Maar zou het kunnen ,dat een oorzaak verklevingen in mijn buik zijn.?
Heb 3 redelijk zware ingrepen in mijn buik gehad. Dus dat zou de doorgang ook kunnen belemmeren , met als gevolg overloop diarree. Wie heeft hier ervaringen mee? Hoor het graag.

Reina
18-04-2023
laatste reactie: 18-08-2023

3
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Nee maar wel met zeer ernstige obstipatie's. Maand lang niet kunnen poeppen 2x in het afgelopen 2 jaar opgenomen. Weken aan een stuk hoge klysma's in het ziekenhuis. De medicijnen die ik kreeg werd ik alleen maar zieker van en mijn klachten verergerde. Daar stopte ik mee en de obstipatie's stopte (mijn eerste was na een allergische reactie op oxexepam). Wel weet ik uit ervaring hoe obstipatie's voelen dus daar zou ik je misschien mee kunnen helpen.

Maria
18-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>