Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gouden tip voor acceptatie?

Iemand met een gouden tip om slechte momenten of dagen te accepteren?

Jenny
14-04-2023
laatste reactie: 19-04-2023

1
7
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dagelijks schrijven waardoor je terug kan lezen hoe de positieve dagen waren. Deze waren er bedenkt dat je in gedachte moet houden dat je beter gaat worden. En kijk naar de stappen die je hebt gemaakt. Wat kon je eerst helemaal niet en nu wel. Hou je sterk het komt goed ondanks dat het even nu niet zo is.

Mm
14-04-2023
Reageer:
Dank Mm ik ga het schrijven zeker proberen lijkt me fijn om ook terug te kunnen lezen wat er goede momenten waren ja. Werk ook graag in de tuin maar dat doe je ook geen hele dag natuurlijk

Jenny
14-04-2023
Reageer:
Klinkt als een inkopper, maar relativeer het allemaal. Continue, als een soort mantra, zeg ik op dat soort dagen.. je hebt een burn-out en dit hoort er gewoon bij. Ja, het is k&%, maar je bent aan het herstellen en net uit het gips, ga je ook niet direct rennen. Kortom, heb begrip voor jezelf en het proces. Komt allemaal goed.

Dennis
15-04-2023
Reageer:
Even nog eentje... Besef je goed dat de schatting is dat er 1,2 mln Nederlanders met een burn-out rondlopen. (TNO) Dus zeg 1 op 17. Maw dit relativeert voor mij enorm het probleem. Juist omdat je het aan de buitenkant niet ziet trap je er zelf ook in dat je de enige bent. Complete onzin blijkt wel. Hoe meer mensen ik vertel dat ik burnout ben, des te vaker ik hoor dat hij/zij ook zo'n periode heeft meegemaakt of tegen het randje zit. Maw relativeren is key.

Dennis
15-04-2023
Reageer:
Hoi Dennis dankjewel, schrik ervan hoeveel mensen in NL dit hebben. Maar lucht ook op dat je niet de enige bent. Dankje voor jouw bericht ik ga het bewaren om terug te lezen als ik het moeilijk heb

Jenny
15-04-2023
Reageer:
Hebben jullie ook naast je burn out van angst en paniekaanvallen hoe gaan jullie hier mee om

Sammie
16-04-2023
Reageer:
Hoi Sammie,
Die had ik zeker. Nu niet meer gelukkig. Ik heb uiteindelijk besloten met antidepressiva te starten en dat heeft me enorm geholpen.

M.
19-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>