Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ben zo bang dat ik darmkanker heb

Al 8 weken erge buikpijn aan de linker kant en wisselende ontlasting soms eerst bruine vaste ontlasting en een uur later gele diaree geen eetlust en 6 kg afgevallen bloed onderzoek en ontlasting onderzoek kwam niks uit de dokter vind het niet nodig een darm onderzoek te doen het is gewoon pds zegt die maar heb last van heel veel stress en paniek aanvallen hier door waar voor ik nu in behandeling moet bij demence ik ben zo bang dat ik darmkanker heb ik krijg dat niet uit mijn hoofd ik heb ook snachts veel last van zuurbranden heb al 30 jaar pds maar heb het nog nooit zo erg en lang achter elkaar gehad en dat afvallen wie herkent zich ook hier in

Diana
05-04-2023
laatste reactie: 18-04-2024

7
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Bij kanker moet de onstekingswaarde in je bloed ontzettend hoog zijn, begreep ik van mijn dokter overlaatst. Ik heb die angst ook gehad, met hele andere symptomen als de jouwe, dus helaas herken ik me niet in je symptomen, maar misschien stelt het je een beetje gerust dat als die waarde niet gigantisch is, de kans op kanker ook kleiner is.

Mona
02-12-2023
Reageer:
Hier exact hetzelfde. Een antal keren een soort van koliekpijn gehad die na een paar dagen weer over was. Plotseling pijn linkerbovenbuik onder m'n ribben en rugpijn paar uur na het eten en gele waterige ontlasting. Gaat alleen nu niet over en in een maand tijd 4 kilo afgevallen.
Heb questran voorgeschreven gekregen voor galzuurbinder ivm verwijderde galblaas. Helpt wel met diarree, maar niet tegen pijn. Ontlasting stinkt ook verschrikkelijk.
Bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek en echo wijzen niets uit.
Ben ook zo bang voor kanker (alvleesklier)

Maria
18-04-2024
Reageer:
Heel herkenbaar, hoor! Wat je beschrijft zijn ook mijn symptomen. Bloedonderzoek kwam bij mij ook niets uit. Ik ben al weer een jaar aan het tobben. Verdraag bijna niks qua voedsel, moet me aan een streng dieet houden zonder gluten, lactose, koemelk, soja, suiker,want daar ben ik erg gevoelig voor. Verlies ook gewicht ,ik wordt er hopeloos van. Maar ik moet er blijkbaar mee leren leven..

Jolanda
18-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>