Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Slijm in mijn keel

Ik heb ontzettend last van slijm in mijn keel. Het slijm is heel taai en soms hoest ik het op. Verder heb ik een heel raar gevoel net boven de maag achter het borstbeen. Ik kan het maar moeilijk omschrijven maar het is een heel onprettig gevoel.

Zijn er meer mensen die dezelfde klachten hebben ? Ik vraag me af of dit bij PDS hoort aangezien het niet de standaard klachten zijn (waar ik overigens ook last van heb)

Anoniem
23-03-2023
laatste reactie: 24-07-2023

9
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb ook vaak last van slijm in de keel, maar dat kan door maagzuur komen, ook zonder dat je het doorhebt. PDS kan veel vage klachten geven, niet alleen in de darmen zelf maar ook in de borstkas en spierpijn etc

Anoniem
30-03-2023
Reageer:
Heel herkenbaar. Dagelijks last veel last van.
De orthomoleculair arts/BSR therapeut die ik vroeger had zei toen meteen dat dat van de darmen afkomstig kan zijn. Ik ben er ook nog niet achter wat het kan verhelpen

Mirelle
23-07-2023
Reageer:
Ik had dat ook regelmatig, waarschijnlijk is dat een slokdarmontsteking veroorzaakt door oprispend maagzuur. Dat dan weer veroorzaakt wordt door PBS wat de buik doet opzwellen.

Bij mij is dat grotendeels opgelost door inname van maagzuurremmers en een slok gaviscon voor het slapengaan.

Frank
24-07-2023
Reageer:
Ik heb last gehad van veel slijm in mijn keel en een onrustig, heel vervelend, bijna ondraaglijk gevoel in mijn slokdarm, maag en darmen. Maag en longen werden onderzocht, niks onrustwekkends werd gevonden. Mijn maag-darmspecialiste schreef het toe aan overprikkeling en schreef me Deanxit voor (1's avonds voor het slapengaan). De symptomen verdwenen.

Vicky
24-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>