Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ex verloofde vertrokken door een domme actie van mijn kant

Een aantal maanden geleden is mijn ex verloofde vertrokken door een domme actie van mijn kant. Gezien er van fysiek overspel geen spraken was had ik gehoopt dat we hieruit zouden komen, maar helaas. Ze was resoluut. In de periode daarna was ik gebroken. Ik heb mijn trouwe viervoeter zelfs weg moeten doen gezien ik niet eens meer voor mezelf kon zorgen. Ik heb nog een paar maanden geprobeerd om mijn bedrijf draaiende te houden, maar dat lukte niet. Met als resultaat werknemer ontslagen, bedrijf aan de grond.. Na een suicide poging op de eerstr hulp beland. Vanuit daar crisisdienst en iht traject aan huis. Even leek het beter te gaan, maar helaas, 2 weken later kwam de echte klap. Na wederom een poging ben ik in een psychiatrisch ziekenhuis beland. Ik ben radeloos en wanhopig, zwaar depressief. Hulp is er wel, maar het baat niet, evenals de medicatie. Die gaat niet samen met mijn ADHD medicatie. Iemand die mij verder kan helpen? Psycholoog, psychiater, van mijn part een bakker. Alle hulp is welkom

Anoniem
23-02-2023
laatste reactie: 24-02-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hallo,
Op dat niveau heb ik zelf ook een paar maanden/jaren gezeten en zelf net terug van 4 maanden psychiatrische opname.
Er is niets dat je snel kan helpen. Iemand die naar je luistert en en je begrijpt helpt al een flink stuk. Je bent niet alleen!
Wat mij geholpen heeft toen ik zo diep zat was beter leren kennen waarmee ik zat. Hier alvast 1 ding dat ik me herinner: zoek eens op YouTube naar "De zwarte hond die depressie heet"

Je kan ook zoeken naar "Leven met depressie".

Weten wat een depressie is en her herkennen, weten dat je niet alleen bent en weten dat ook dit voorbij gaat is jouw eerste hulp die de pijn al wat kan verlichten.

Een lotgenoot
Filips

Filips
24-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>