Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Affaire over

Ongeveer 1.5 jaar geleden heb ik langzaam iets gekregen met n collega. Al 25 ben ik samen met mijn man en hebben 2 kinderen samen. De relatie is ok maar na al die jaren voorspelbaar .
En daar was die collega , hij heeft er alles aan gedaan mij te krijgen. Charmant als ie was viel ik als een blok voor hem en zo begon het . Steeds zijn we korte periodes van n paar weken samen geweest maar steeds verbrak ik t contact omdat ik t liegen niet trok . Nu de laatste keer hadden we zo'n 3 maanden geen contact en besefte ik me dat mijn gevoelens voor hek echt waren. Ik wilde er alles aan doen uit te zoeken of er miss.n toekomst samen in zou zitten. Ik heb heel erg mn best gedaan en alles op alles gezet hem terug te krijgen. We hebben 3 weken contact gehad en eenmaal afgesproken en we zouden ervoor gaan .
Uiteindelijk hebben we ruzie gekregen en heeft hij mij gezegd dat ik n vergissing was en t contact is nu voorgoed verbroken. En ik ben gebroken . Alles had ik eraan willen doen onze liefde n kans te geven.
Blijkbaar zat dit voor hem heel anders in elkaar en hoeft t voor hem allemaal niet zo . Ik was er meer om hem uit de sleur van zij ln relatie te halen.
Mn hart is gebroken en kan dit verdriet alleen met mijn beste vriendin delen . Inmiddels is t 2 weken geleden dat we ermee gestopt zijn en heb hem 1 x gezien, hij negeerde mij . Ik moet hem uit mn hoofd zetten en doorgaan maar hoe als mijn hart bij hem ligt . Iemand ooit in zo'n situatie gezeten of wellicht tips ? Commentaar over mijn overspel zit ik niet op te wachten. Ik weet heel goed dat ik dit zelf allemaal aangericht heb alleen ik zou graag hulp hebben hier ook weer uit te komen.

Sabrina45
19-04-2024

Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>