Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Slijmvorming in keel

Ik heb heel veel slijmvorming in mijn keel. Is dit iets wat mensen herkennen als klacht bij burnout ? Ik zit al meer dan twee jaar thuis en heb veel lichamelijke klachten, maar de slijmvorming is relatief nieuw en iets van de laatste maanden. Het klinkt misschien onschuldig maar heeft stiekem veel invloed op mijn welbevinden.

Bjorn
16-04-2024
laatste reactie: 16-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Bjorn,

Zou het kunnen dat je allergisch bent voor pollen? Ik ben altijd gevoelig geweest met luchtwegallergieen maar dankzij mijn burnout is mijn hooikoorts plots veel erger geworden. Mijn dokter vermoedt dat dit te maken heeft met een ontregeld immuunsysteem dankzij de stresshormonen.

Ik word de afgelopen twee weken ook elke ochtend wakker met veel slijmvorming in de keel dankzij die allergie. Ben er inmiddels een beetje aan gewend maar voor mijn burnout was het niet zo erg. Je kunt pollen allergie klachten al vanaf januari/februari ervaren helaas met ons huidige klimaat.

Misschien heeft het er niks mee te maken maar je zou eens kunnen overleggen met je dokter of dat een oorzaak kan zijn.

Succes met je herstel Bjorn!

Liefs,

M.
16-04-2024
Reageer:
Hallo M.

Ik heb het al vanaf ongeveer begin november, daarvoor nooit gehad. Hooikoorts of een andere allergie heb ik nooit gehad. Naast maag- en darmklachten, oorsuizen, onrust, vermoeidheid is dat erbij gekomen 😥

Langzaam wordt ik echt moedeloos van al die klachten

Bjorn
16-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>