Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Zo angstig

Lieve lotgenoten ik heb een vraag. Ik heb een angststoornis en heb de laatste tijd een heel raar eng gevoel inmn lichaam. Ik word heel erg heet van binnen een dan vooral mijn buik en armen ik word daar zo vreselijk angstig van dat ik gevoel heb dat ik dood ga. M'n spieren doen daardoor zo.n pijn en tril heel erg . Krijg er ook vreselijk hoofdpijn van. Mijn vraag is heeft iemand hier ervaring mee. Want er spookt van alles door m'n hoofd. Zoals de ergste ziektes. Aub wil iemand mij antwoorden. Het duurt al vier dagen achter elkaar. Please help mij

Mina
20-03-2024
laatste reactie: 03-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi mina het is niet nodig om angstig te zijn..
Meschien zijn het juist je spieren/zenuwen die dat brandend gevoel veroorzaken. Zelf heb ik ook wel eens een brandend-heet gevoel rondom de buik en liezen, meestal diep binnenin zeg maar voor een paar seconden.

Anders gewoon eens naar je huisarts gaan, dan heb je meteen een antwoord op je vraag🙋‍♀️ (zelf heb ik het ook gedaan en werd veroorzaakt door hoge spanning van de zenuwen) en erge ziektes .. ja..probeer en niet aan te denken, meestal valt het echt reuze mee.

Mvg


anoniem 2099
27-03-2024
Reageer:
Ik heb/ had een angststoornis. Ik ben nu sinds december in behandeling en kan bevestigen dat je je daar zo enorm ellendig van kan voelen. Ook weet ik nu dat angst echt een gevoel is dat je door je lichaam kan voelen.
Dit is niet wat veel mensen zeggen je doet dit met je gedachten. Nee, je lichaam gaat in een hele hoge angst en adrenaline stand.
Ik lees dat je het nu pas een paar dagen hebt. Als ik terugkijk op mijn eigen proces zou ik sneller hulp hebben gezocht.
Ik begrijp ook dat je heel bang bent , probeer kalmerend te praten tegen jezelf zoals je tegen een ander zou praten die je wil kalmeren

Natasja
03-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>