Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn man geeft een ander

Hallo,
Graag wil ik eventjes mijn verhaal delen mijn vriend en ik waren 14 jaar samen. Een jaar geleden wou hij plots iets voor zichzelf doen namelijk badminton. Daar geeft hij een andere vrouw leren kennen waarmee hij het goed deed. Hij zegt nooit iets meer gehad te hebben maar nu zijn wij 7 maanden uit elkaar en is hij uiteindelijk samen met haar. Ik weet niet hoe ik hiermee om moet gaan ze hen constant samen iets leuks doen in mijn gedachten. Maar het ergste nu moet zei ook zorgen voor mijn kinderen. Ze bemoedert mijn dochtertje helemaal en ik heb het gevoel dat ik mijn dochter kwijt speel aan haar. Ik weet echt niet hoe ik hier ooit mee om moet gaan. Zijn er mensen die mij tips kunnen geven?

Kristy
07-03-2024
laatste reactie: 17-03-2024

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste, Ik begrijp hoe dit voor jou voelt want ik heb dit ook meegemaakt en nog steeds. Ik ben ondertussen al 10 jaar gescheiden maar mijn ex heeft pas 1 jaar daarna iemand anders leren kennen. Mijn dochtertje was 2.5 jaar en mijn zoon 5. Toen mijn dochter naar huis kwam en het zei dat papa heeft iemand anders en ze heeft mij een kusje gegeven was ik kapot van verdriet. Ik ben met mijn ex met een EOT gescheiden. Daarna zijn er nog veel problemen geweest dit over het hoederecht van de kinderen, dus ik heb ondertussen ook een hele weg afgelegd met advocaten etc. Vreselijk wel voor jou dat je zo uit elkaar moet gaan. En dat zorgen voor je kinderen dat gevoel ken ik volledig. Het maakte me in het begin echt onzeker en ik wist met mezelf geen blijf. Maar iedere situatie is anders. En hoe is de regeling met je dochtertje?

Jessy
09-03-2024
Reageer:
De regeling met mijn dochtertje is hetzelfde als met mijn zoontje om de 14 dagen een weekend bij de papa, maar het doet zo veel pijn om te weten dat in zijn weekend ze samen zitten met haar en dat zei mijn dochter behandelt als haar eigen kind hoe kan ik mij daar in godsnaam ooit bij neerleggen dat zei nu in hun leven zit. De papa spreekt er zelfs al over om samen te gaan wonen met haar dat is echt de hel voor mij ik heb het gevoel dat ik dit echt niet aankan.

Kristy
12-03-2024
Reageer:
Er is denk ik geen andere manier het neer te leggen dan acceptatie Kristy. Ik begon ook met een omgangsregeling en langzaam mijn dochtertje min of meer kwijtgeraakt. Ik wil er zo graag wat aan doen maar haar zien terwijl ze eigenlijk niet wil gaat me wat te ver. Ik zou nog veel meer willen zeggen of er over mailen met iemand maar belangrijker is denk ik samen het er het beste van te maken. En niet teveel papa's nieuwe situatie bespreken tenzij je dochter daar zelf mee komt, en wees dan nog zo neutraal mogelijk.

Kinderen willen beide ouders niet teleurstellen en een loyaliteitsconflict is zo ontstaan. Mijn dochter zei dat zo mooi toen ze vroeg hoe het vroeger ging en ik haar alle bagger voorlegde. Ze zei: 'Stop maar pap, ik wil graag hetzelfde blijven denken over mama'. Het is dan aan jezelf of je dat respecteert maar als je dochter's belang echt op nummer een staat kun je niet anders. Veel sterkte ermee.

R
17-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>