Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Laatste tijd altijd diarree

Hallo ik heb in jullie 2022 een darm onderzoek gehad, daar is uit gekomen dat ik diverticulose en pds heb,ik tot oktober 2023 altijd milde klachten gehad maar sinds november kreeg ik ineens wisselende pijn in me buik dan weer links,rechts boven me navel dat is tot nu toe nog steeds niet afgezakt en sinds een maand geleden tot nu alleen maar diarree,moet wel zeggen dat ik afgelopen jaar veel stres heb gehad en nog ook vanwege deze klachten,omdat me hoofd wat anders zegt over me klachten bang voor iets erger maar de dokter zegt dat ik pds heb omdat er een anderhalf jaar geleden pds uit die onderzoek in gekomen,zijn er meer mensen met zolang diarree klachten.alvast bedankt voor jullie reacties.

Frenk
29-02-2024
laatste reactie: 02-04-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hai,
Ik heb precies dezelfde klachten. Alleen heb ik in juli 2017 een darm onderzoek gehad en daar kwam dicertrikkel en pds uit. Heb die tijd ertussen soms fases gehad met buikpijn maar dan Max 3 dagen. Maar sinds een tijdje is dit helemaal anders.
In Oktober had ik 3 dagen non stop diarree toen weer normaal. In december 14 dagen diarree/plakkerige drap gehad toen weer normaal. 11 feb is het bij mij weer begonnen, plakkerige dunne ontlasting en soms echt met buikpijn aanvallen, het is nog niet weg geweest , ontlasting al laten controleren maar niks gevonden, ook geen bloed. Maar in mijn hoofd is het al darmkanker , vindt het zeer eng. Ik heb ook veel meegemaakt en stress gehad, morgen ga ik even langs de huisarts want dit sloopt me ook.


Anoniem
02-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>