Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Lotgenoten gezocht

Hoi,

Ik ben sinds kort in behandeling bij een psycholoog en dat heeft tot veel nieuwe inzichten geleid. Ik wist al enige tijd dat ik hSP ben. Ik heb er altijd al boeken over gelezen. Ik ben iemand die altijd aan het overdenken is, àlles analyseert, veel bezig is met gedrag van andere mensen, maar ook van mezelf. Ik voel het haarfijn aan als er een bepaalde spanning heerst of als het niet goed gaat met iemand. Dit kost veel energie en ik heb tijd nodig dingen te verwerken.

Ik leidde altijd een extravert leven: een drukke baan, een druk sociaal leven, veel sporten. Ik belandde in een burn out. Ik ben nu heel veel alleen en dat vind ik heerlijk. Ik ben eigenlijk best introvert. Mijn vrienden zijn wel heel extravert en ik voel geen klik meer. Ik heb meer behoefte aan diepgaande vriendschappen in plaats van hele groepen vrienden.

Is er iemand die dit herkent en mogelijk zelfs behoefte heeft aan contact om dit soort dingen te bespreken? Ik woon in de regio Assen / Groningen en zou bij een wederzijdse klik wel eens willen afspreken. Ik ben 26 jaar.

Lotgenoten gezocht
25-02-2024
laatste reactie: 17-04-2024

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik ben ook best introvert en voer ook het liefst diepgaande gesprekken, als je een keer behoefte hebt om te praten laat het maar weten.

Bianca
02-03-2024
Reageer:
Hoi,

Ook ik ben HSP en weet dit pas sinds kort. Ik zou ook wel graag in contact komen met lotgenoten. Mocht je daar behoefte aan hebben laat even een berichtje achter!

Ryan
08-03-2024
Reageer:
Ik heb dit ook precies zo (als dat helpt).

Erik
17-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>