Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

ik zoek hulp asap

Ik ben Kenneth en ik heb met spoed hulp nodig en ik weer niet zo goed waar ik moet aankloppen. Ik heb nogal wat meegemaakt de laatste tijd, eigenlijk maak ik al 35 jaar de meest bizarre dingen mee en kan er meerdere boeken over schrijven (dat wil ik in de toekomst ook gaan doen).
2 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om mijn verleden achter mij te laten en de rust op te zoeken in Noord Brabant, ik ben er toen achtergekomen dat ik naast Adhd ook hoogbegaafd ben en dat terwijl mij was geleerd dat ik gek was. Maar dat even terzijde laat ik eens beginnen met mijn hulpvraag
Ik woon in een oude boerderij sinds een jaar waar ik ook mijn werkplaats heb, dit avontuur begon ik met mijn ex en sinds het uit is ben ik in een diep dal gezonken en zie even geen uitweg meer. Ik heb een berg aan gereedschap, Materialen en spullen om meerdere huizen te bouwen, ik ben zelf erg handig maar het komt er momenteel niet uit.
Ik heb meerdere klanten die staan te popelen dat ik het werk kom afmaken wat ik gestart ben of waar ik nog moet beginnen.
Aan het begin van dit jaar ben ik opgenomen geweest in het ziekenhuis en hebben ze mij 2 weken kunstmatig in coma proberen te houden en om een lang verhaal kort te maken dat is mij duur komen te staan.
Ik heb een luisterend oor nodig, iemand die mij misschien kan bijstaan wat rotzooi te ruimen hier ed.
Mijn hulpvraag is net als mijn leven niet beknopt samen te vatten maar ik hoop dat iemand hier doorheen leest en mij kan helpen.

Kenneth
18-02-2024
laatste reactie: 23-03-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste Kenneth….het breekt m'n hart om te zien dat je geen enkele reactie heb gekregen en je geeft jezelf bloot omdat he wanhopig bent en blijkbaar niet weet waar je hulp moet zoeken…..Ik herken dat….Zit zelf met problemen waarvan ik dacht dat ze weg waren….Maar het bekende 'sneeuwbal' effect omdat je je niet begrepen voelt en je hart hier uitstorten net als ik wilde doen, maar even wilde kijken wat voor een 'forum' dit is…en ik lees jouw verhaal en ik vind het verbijsterend om te zien dat je geen enkele reactie heb gehad…..Dat zouden de moderators toch op z'n minst in de gaten kunnen houden….Daarom ga ik nu m'n eigen verhaal niet posten want een forum waar niemand op reageert maakt het nog lastiger voor degene die hun hart uitstorten en dan geen reactie krijgen….Ik hoop dat je ergens een luisterend oor heb gevonden….Dit is al moeilijk genoeg en je hebt het gedaan om hulp te krijgen. Mijn advies is zoek een therapeut en laat je helpen door mensen die jij nodig hebt. Maar petje af dat je dit gedaan hebt, en 'lotgenoten' zijn misschien niet de juiste mensen…..Ieder voor zich lijkt het wel…..Ga opzoek naar dat luisterend oor die ervoor getraind is…..Geen gehoor bij een zoektocht naar een luisterend oor, kan heel pijnlijk zijn….. Ik hoor je maar kan je niet helpen op dat gebied…Ben zelf ook aan 't eind van m'n latijn maar weet wel door jouw bericht dat dit niet de juiste plek is…..Ik hoop dat je jouw luisterend oor vindt…..Dit forum zou iedereen een luisterend oor moeten bieden…..Maar fysieke hulp is meestal via maatschappelijk werk te krijgen…..Succes….

Donie
23-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>