Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Welke oordopjes of welke koptelefoon

Vraagje

Ik kijk graag films met oordopjes of een koptelefoon. Zo hoort ik de geluiden om mij heen minder. Maar de oordopjes jeuken, zitten niet lekker. Ik heb daar last van. Ik heb verschillende kop telefoons. Maar mij haren komen daar tussen langs. Dat is weg naar. Ze zitten ruim dus mij oor zelf voelt de kop telefoon niet ( komt het wel op mijn haar ) maar krijg als een beetje jeuk bij mijn oren.
Iemand dit ook ? Tips? Welke zijn wel fijn?

R Schonewille
04-02-2024
laatste reactie: 02-03-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heb ik ook last van. Oordopjes kan ik niet verdragen, na een half uurtje moeten ze uit. Jeukende oren, pijnlijk en ongemakkelijk gevoel.
Met koptelefoon (Sony) gaat, maar enkel als ik achtergrond geluid aan laat staan. Vanaf dat ik noise cancelling gebruik, beginnen mijn oren zich geïsoleerd te voelen ofzo. Dan voel ik een druk, en de kriebel direct opkomen. Dat hou ik niet langer dan half uurtje vol.
Maar ook met ambient sound moet ik de koptelefoon soms afzetten of verzetten, en eens in de oren wrijven.
Soms kan ik het gewoon niet verdragen, de ene dag is de andere niet.
Gevoelige oren. Ben er ooit mee naar de dokter geweest, niks te vinden, maar onaangenaam gevoel. Heb toen te horen gekregen dat het wrslk met het middenoor heeft te maken dat gevoeliger is in werking.
Ooit met de trein van Calais naar Engeland gereisd, wat een trauma, verschrikkelijke pijn gehad. Zeer drukgevoelig. Vliegen durf ik daarom niet. Schrik dat ik de hele reis ga janken vd helse pijn.

Sally
02-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>