Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn man wil scheiden

Hoi allemaal, ook ik wil hier graag mijn hart luchten.

Ik ben 13 jaar getrouwd, en we hebben een huwelijk die zeker niet 100% perfect is! Mijn man is jaren geleden vreemd gegaan, en ondanks dit wilde ik alles nog een kans geven. Ook omdat er kinderen in het spel zijn. Twee jonge (bijna) tieners…. In januari was zijn omslagpunt, na een discussie gooide hij het woord scheiden eruit. Dit was eerder wel eens genoemd, maar toch kwamen we er er steeds weer goed uit. Wat een verdriet en teleurstelling dat hij nu aangeeft echt te willen schreiden. Ik voel woede en frustratie, heb zoveel voor hem over gehad! En regelmatig mijn eigen geluk opzij gezet voor de geluk van ons gezin. Maar nu is het over, ons gezin wordt uit elkaar gerukt.

We hebben het de kinderen nog niet verteld (hoe doe je dat?). We zijn eerst aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn en hoe scheiden precies gaat.

Voel me afgedankt, verdrietig en even niks meer waard. Alles voor niets geweest de laatste jaren. Ellende. Hopelijk wordt ik ooit weer gelukkig, samen met mijn twee kinderen…. Op dit moment zie ik enkel een diep zwart dal.

Ikke
17-01-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>