Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Kom er maar niet achter wat de trigger hiervoor is

Hoop dat er mensen zijn die dit herkennen. Ik herken een patroon in mijn klachten. Meestal voel ik me twee tot drie weken wat beter en heb ik alles onder controle en vervolgens is het vier tot vijf dagen helemaal mis met veel maag- en darmklachten, somber gevoel, slecht slapen, huilbuien, veel plassen, onrustig, prikkelbaarheid, vermoeidheid, droge mond en soms soort van kleine paniekaanval.

Ik kom er maar niet achter wat de trigger hiervoor is. Is het stress of eten ? Of een combi hiervan. Heb een heel dagboek bijgehouden maar dat biedt ook geen duidelijkheid behalve dan het patroon wat ik herken. Ben inmiddels een tijdje in de ziektewet omdat werken in periodes dat ik last heb gewoon niet gaat. Ben eigenlijk een beetje radeloos. Heb al veel onderzoeken gehad en veel geprobeerd maar niets schijnt te helpen.

Zijn er mensen die dit patroon herkennen ? Ik blijf me ook steeds maar afvragen of dit PDS is of wellicht iets anders. Google help ook niet bepaald om mezelf rustig te krijgen. Misschien als ik hoor dat ik niet de enige ben dat me dat wellicht wat kan geruststellen...

Patrick
19-12-2022
laatste reactie: 24-12-2022

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
o behalve de huilbuien en de droge mond, herken ik veel van je klachten.
Ik heb eigenlijk elke dag pijn. En google ook veel, daar wordt je weer onrustig van en dat geeft stress wat weer slaat op je darmen. Ik hoop dat ze er snel wat voor vinden. Want dit is geen leven zo....

Remko
23-12-2022
Reageer:
Dat kan mijn verhaal zijn wat jij beschrijft ik heb corona gehad toen is het begonnen dat virus gaat ook de darmen in ik voel me erg gestrest door die akelige klachten en dan worden de klachten nog erger. Beterschap.

Suus
24-12-2022

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>