Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ben al bijna 3 jaar thuis

Hoi ik ben Gizem, (moslim) een 20 jarige dame. Woon in Arnhem presikhaaf samen met mijn oma.

Ik Vind me zelf zo lelijk. Ik durf geen oogcontact te maken. En Durf mijn emoties niet te tonen. Heb sociale angsten. Ik durf helemaal niks. Ik durf eens nie buiten te lopen. :( of naar buiten te gaan. Heb geen vrienden. Na m'n 18e gestopt met school. ik spijbelde ook al altijd... Werd m'n hele leven wel gepest. ben al bijna 3 jaar thuis... heb niemand. Ik durf voor mezelf niet optekomen. Ik durf eens niet telefonisch te praten.Te veel zelfmoordpogingen gedaan. Heb vrienden nodig. 😞

Ik zou graag vrienden willen maken maar durf dat eens niet. Mensen die net zo alleen zijn en te veel sociale angsten hebben zoals ik, Zouden jullie vrienden met me willen worden.? Zo kunnen we elkaar ook helpen en ondersteunen met alles. 

Redactie: Om mogelijk misbruik van persoonsgegevens te voorkomen, verwijderen we telefoonnummers en mailadressen binnen enkele weken na plaatsing

Gizem
19-11-2023
laatste reactie: 15-02-2024

6
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lieve Gizem,

Wat ontzettend sneu om te lezen dat dit zoveel invloed heeft op jouw leven. Het doet me haast pijn om te lezen hoeveel verdriet je hebt en hoe je jezelf afwijst en neerhaalt. Als ik het zo lees denk ik wel dat het belangrijk is om jouw probleem bij de wortel aan te pakken. Jouw zelfbeeld is zo laag dat het voor angst en erge depressiviteit zorgt. 1 positief iets: je zelfbeeld staat niet vast. Eigenlijk creeëren wij ons zelfbeeld met herhaaldelijke gedachten die we over onszelf hebben. Oefeningen in zelfcompassie kunnen jouw zelfliefde ontwikkelen. Ik raad je aan om eens te zoeken op Gppgle naar zelfcompassie oefeningen.

Warme groet,
Margreet

Margreet
12-12-2023
Reageer:
Hoi Gizem, ik heb ook angst klachten. Nadat mijn ouders zijn overleden is het verergerd. Ik ben vaak angstig als ik lichamelijk iets heb. Ik raak vaak in paniek. Ik heb angst voor doodgaan of ernstig ziek worden. Ik heb therapieën gehad. Je schrijft dat je moslim bent, ik ook en daarom adviseer ik je vooral om te mediteren. Dit heeft mij erg geholpen. Ik heb zelf ook weinig sociale contacten helaas en eenzaamheid maakt het inderdaad veel erger. Heb je geen steun van je oma? Ik hoop dat het al wat beter gaat met je. Veel sterkte.

A.
06-01-2024
Reageer:
Hé Gizem

Heb je bericht gelezen,..
( ik voel/de ook alleen )
Heb lang na gedacht hoe het nou komt,…
Heeft me veel energie gekost ( was meestal boos )
Die boosheid heb ik gebruikt om me doelen te halen,.. ben nog niet zo veel dat ik zeg ik heb ze behaald maar ik ben meer open vrolijk heb een doel,… ga nu met andere mensen om.
Ik wil graag met jou in contact komen gizem

Insta,..360mimoun

Mimoun
15-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>