Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vincent Mispelblom Beyer | Depressiecoach

Depressiecoach-Hilversum
Tesselschadelaan 15 E
1217 LG Hilversum
vincent@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtDepressie coach Hilversum

Mijn naam is Vincent Mispelblom Beyer en ben die coach. Ik kampte vele jaren met een depressieve stoornis. In die jaren heb ik iemand gemist die me het antwoord kon geven op vragen die met de depressie te maken hadden. Iemand die uit eigen ervaring weet wat het doormaken van een depressie inhoudt en wat er wel niet allemaal bij komt kijken. Een coach die kan helpen zoeken naar de beste manier om met depressie om te gaan.

Ik besloot mijn eigen ervaringen te koesteren, en me te laten scholen in het vak van coach. Door deze ervaringen, opleidingen en werk dat ik doe voor de Depressie Vereniging (waar ik begeleider ben van supportgroepen) bouwde ik een heel rijke kennis op van de complexe problematiek van de despressie.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Mijn eerste opleiding tot Lifecoach was bij de Coaching Academy International.
Daarna ging ik door bij Atma (Instituut voor psychodynamiek) waar ik het diploma “Lifecoaching (CPION/SPHBO/Registeropleiding)” behaalde. 

Ik ging verder bij de Sorag Academie waar ik de specialisatie “Depressie Coaching” volgde. 
Ook volgde ik de opleidingen “Persoonlijkheidsleer”, “Mindfulness Based Optimaal Welzijn”, en "coaching, gericht op kinderen".

Daarnaast ben ik in mijn werk als headhunter in de communicatiewereld actief als Jobcoach.
Specialisaties

Specialisaties

Er zijn in Nederland veel coaches die je vele soorten van coaching kunnen aanbieden. Ik heb besloten me te specialiseren in depressies. Dat is naar mijn mening zo'n complexe materie, dat ik me daar helemaal op wil focussen.

Dat er depressies bestaan, wordt nog maar zo'n 100 jaar door de wetenschap erkend. Waar ze vandaan komen, en hoe ze weer weggaan; daar is nog veel onzekerheid over. Er zijn vele meters boeken verschenen over dit onderwerp, door de bomen het bos nog zien is niet eenvoudig. Ik kan je gidsen, en je de methodes laten zien waarvan inmiddels vaststaat dat ze kunnen helpen.

In het eerste gesprek dat wij hebben maken we kennis en bespreken we de vraag waar je mee gekomen bent. De gesprekken die volgen staan steeds in het teken van deze vraag, en van onderwerpen die we al pratend tegenkomen. Je kunt de coaching op elk moment stoppen (hoewel het jammer zou zijn te stoppen voordat we de antwoorden op je vragen hebben gevonden).

Naast het zoeken van antwoorden op de vragen die je hebt, kunnen we alles wat jij naar voren brengt behandelen. Zo kan het zijn dat je depressie uitwerking heeft op de relaties die je hebt. Of vind je het moeilijk om met je naasten te praten over je depressie. Alle zaken, verwacht én onverwacht, die voortkomen uit je depressie kunnen we de revue laten passeren.

Vaak is het genoeg als je eens in de twee weken een uur met me kan praten. Jij bepaalt waar we over praten. Jij bepaalt ook hoe vaak je wilt komen. Voor de één zijn vijf coachingssessies genoeg, een ander kan behoefte hebben aan veel meer keren. De gesprekken zijn heel praktisch, en erop gericht je antwoorden op je vragen te geven. 

Therapievormen

  • Coaching
  • Depressie therapie
  • English speaking therapy
  • Gesprekstherapie
  • Jongerentherapie
  • Kindertherapie
  • Life Coaching

Behandeling van


Tarieven

Ik reken per uur (= 60 minuten) €85,- excl. BTW.

Dat hoef je lang niet altijd zelf volledig te betalen, de mogelijkheden voor compensatie kunnen we nader bespreken.

Openingstijden

Maandag 8:00u - 18:00u
Dinsdag 8:00u - 18:00u
Woensdag 8:00u - 18:00u
Donderdag 8:00u - 18:00u
Vrijdag 8:00u - 18:00u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ligging


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten