Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Counselor en coach - Utrecht - Hans
Counseling & Coaching Utrecht
Ridderschapstraat 18
3512 CP Utrecht
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHans | Counselor en coach

Counseling & Coaching Utrecht

Mijn naam is Hans.

 

Empathisch, scherp, onderzoekend, motiverend, nuchter en praktisch; dat ben ik. Ik leef vanuit mijn hart en vertrouw op mijn intuïtie. Ik sta open voor iedereen, luister goed en oordeel niet. Ik bied je een veilige plek en je verhaal is bij mij in vertrouwde handen.

 

Zorgvuldig en liefdevol omgaan met jou, jouw gevoelens en jouw verhaal. Dat is mijn kracht.


Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en heb een afgeronde opleiding tot beroepscoach gevolgd bij ICM. Ik werk volgens de Global Code of Ethics.

 

 

Thema's

Je kunt bij mij terecht als je hulp zoekt bij:

 

  • keuzes in werk en privé
  • grensoverschrijdend gedrag
  • stress en burnout
  • angsten en onzekerheden
  • relaties (monogame en non-monogame)


 

KEUZES IN WERK EN PRIVÉ

Je wilt groeien in je werk en tegelijkertijd de voorbeeldige ouder en/of partner zijn. Je wilt carrière maken, maar ook je vriendschappen niet verwaarlozen. Welke valkuilen liggen er op de loer? Een goede balans vinden tussen je werk en je privéleven is in deze tijden niet makkelijk. Als je alle ballen in de lucht wilt houden kan het zijn dat je jezelf voorbijloopt.

 

Samen zoeken we naar wat voor jou de ideale situatie zou zijn. En wat je wilt doen en laten om die omstandigheden te bereiken. Je leert bewuste keuzes te maken en welke waarden je belangrijk vindt in je leven.

 

 

GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Seksueel getinte opmerkingen, ongewenste aanrakingen of toegeschreeuwd worden door je baas, of pestgedrag waar jij misschien niet van gediend bent, maar toch mee te maken kunt krijgen.

 

Als dit soort situaties voortduren kan het leiden tot blijvende trauma’s. Hoe maak je duidelijk dat je dit soort gedrag niet accepteert? Hoe spreek je mensen erop aan? En wat als je ziet dat iemand te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag? Kijk je weg, of neem je het op voor de ander?

 

Samen werken we aan een aanpak die je helpt om dit soort ongewenst gedrag tegen te gaan en direct de kop in te drukken. En wat je als bystander kunt doen om de ander te steunen.

 

 

ANGSTEN EN ONZEKERHEDEN

Op social media zie je vooral het beeld van een perfect, geslaagd en gelukkig leven. In een wereld waar het soms lijkt of iedereen een succesvol is, kun je overvallen worden door onzekerheden en angsten over je eigen bestaan.

 

Hoe kun je realistisch omgaan met je zelfbeeld en wat de media je willen doen geloven? Wat heb je nodig om meer zelfvertrouwen te krijgen en gelukkig te zijn met wie je bent?

 

Ik help je om je echte identiteit te ontdekken en trots te zijn op wie je bent. Samen zoeken we naar je authentieke zelf en wat jou drijft in het leven.

 

 

RELATIES (MONOGAME EN NON-MONOGAME) 

Relaties bestaan er in talloze vormen. Maar welke relatie past bij jou? Of je nu kiest voor een monogaam huwelijk of een open relatie met meerdere partners doet er in feite niet toe. In alle situaties wil je dat er een liefdevolle verbinding is met een ander. En daar horen afspraken bij, verwachtingen en grenzen. Maar hoe maak je die bespreekbaar als je daar verschillend over denkt. Het is belangrijk om zonder oordeel naar elkaars wensen te kijken en plek te geven aan gevoelens als jaloezie of onzekerheid. Door je kwetsbaar op te durven stellen kan er juist groei ontstaan in de relatie. Groei die een nieuwe dynamiek geeft aan je relatie en andere kanten van je partner(s) naar voren kan brengen. 


Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Ik help jou of jullie graag om op een open en eerlijke manier naar jullie relatie te kijken, patronen te leren doorzien en te werken aan een goede manier om de relaties naast elkaar te laten bestaan.

 

WERKWIJZE

Na een uitgebreide intake en het maken van een ‘biografie’ gaan we kijken wat precies je vraag is. Waar heb je behoefte aan. Ik ben een intuïtieve coach die nooit zomaar vanuit een standaardmethode werkt. Ik kies gespreksthema’s, oefeningen en methodes altijd in het moment en stem die af met jou. Zo houden we het proces fris en niet te voorspelbaar.


Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Ik ben werkzaam in Utrecht (NL) en Antwerpen (B)

Hans

Online therapie

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om naar mijn praktijk in Utrecht of Antwerpen te komen dan kun je via een Teams verbinding een online consult volgen.

Registraties

Tarieven

Tarieven particulier:

 

Individueel

Intakegesprek: 60 euro

Consult: 85 euro

Twee of meer personen

Intakegesprek: 70 euro

Consult: 130 euro

Openingstijden

Maandag 9.00-22.00 (Antwerpen)
Dinsdag 9.00-22.00 (Utrecht)
Woensdag 9.00-22.00 (Utrecht)
Donderdag 9.00-22.00 (Utrecht)
Vrijdag 9.00-22.00 (Antwerpen)
Zaterdag 10.00-16.00 (Antwerpen)
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Utrecht.
Ik ontvang mensen uit de regio Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Maarssen, Zeist.
Reviews Counseling & Coaching Utrecht

Hieronder staat een review over Counseling & Coaching Utrecht - Hans

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn waardering is enorm

Wat ik prettig vond is dat Hans respectvol kan confronteren. Mijn waardering is enorm.

| Amersfoort | 25 jun 2024
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht