Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Leugens

Ik zit al een tijdje met iets. Ik ben te weten gekomen dat mijn partner op 1 week tijd 300 euro heeft afgehaald. Ik weet dat hij voor 120 euro cannabis is gaan kopen. De resterende 180 euro is mij een raadsel. Ik heb het hem gevraagd en hij beweert echter dat hij dat geld heeft gespendeerd aan cadeaus bij de feestdagen. Dit leek me heel twijfelachtig en heb het dus gecontroleerd en het blijkt inderdaad dat hij al zijn cadeaus online besteld en betaald heeft dus zijn verhaal klopt niet.

Mijn angst is dat hij naar prostitues gaat en hier het geld naartoe gaat. Wat denken jullie hierover? Waar kan hij inmiddels nog een bedrag voor nodig hebben wat ik niet mag weten?
Door omstandigheden en zwangerschap is ons seksleven ook verandert waardoor ik dit denk. Veranderd in de zin van minder seks, wel vaker orale bevrediging.

Wat denken jullie van deze situatie? Ik wil niet onmiddelijk het ergste denken maar weet het even niet meer.

Anoniem
17-01-2024
laatste reactie: 26-01-2024

2
13
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik denk van wel omdat hij er ook niet eerlijk over is

Anoniem
18-01-2024
Reageer:
Na hem nogmaals geconfronteerd te hebben, geeft hij aan dat hij ipv naar 1 coffeeshop te gaan naar 2 is gegaan dus dubbele hoeveelheid heeft gekocht.
Hij wou dit niet toegeven uit schaamte zei hij. Ik weet niet of ik dit moet geloven of niet. Ik heb nooit een probleem gemaakt van zijn cannabis gebruik.

Wat te doen nu? Ik heb enkel vermoedens, geen bewijs.

Anoniem
18-01-2024
Reageer:
Hij gaat naar de hoeren

Anoniem
19-01-2024
Reageer:
Dan moet er ook 2x zoveel tijd zitten tussen een volgende koop maar ik denk ook wel dat hij naar de hoeren is gegaan

Anoniem
19-01-2024
Reageer:
De meeste mannen gaan inderdaad vreemd tijdens de zwangerschap van hun vrouw. Is dit je eerste zwangerschap zo niet heb je dit ook gemerkt tijdens eerdere zwangerschappen?

Anoniem
19-01-2024
Reageer:
Hoe bedoel je dan moet er 2 x zoveel tijd ertussen? Dus het kan niet dat hij naar 1 coffeeshop gaat en daar 5 gram koopt en nadien doorrrijdt naar de andere en daar nog eens 5 gram koopt?

Anoniem
20-01-2024
Reageer:
Dit is mijn eerste zwangerschap dus ik kan niet vergelijken. Waarom is het dat mannen dan vreemdgaan?

Hij blijft ontkennen en heeft ook de lege zakjes wiet van de verschillende coffeeshops laten zien om aan te tonen dat hij tijdens 1 bezoek steeds naar 2 coffeeshops ging. Sinds 2 weken is hij gestopt met cannabis roken is er ook geen geld meer afgehaald.

Ik weet niet of ik hier nu moet over doorgaan of het loslaten? Iemand advies om hiermee om te gaan?

Anoniem
20-01-2024
Reageer:
Even om het verhaal te vervolledigen.
Mijn vriend en ik rookten samen cannabis. Toen we besloten dat we voor een kindje gingen, zijn we beiden gestopt.
Hij is echter terug begonnen nadat ik zwanger was vanuit het idee " nu kan het nog ". In het begin gingen we naar een dealer maar die is ermee gestopt dus vandaar de reisjes naar de coffeeshops. Gedurende afgelopen maanden hebben we al veel gesprekken gehad dat hij het gevoel heeft zijn verslaving niet meer in de hand te hebben, steeds meer nodig heeft en hieraan denkt van 's ochtends vroeg.

Zijn verhaal is nu dat hij meer en vaker is beginnen wiet roken om nog iets van effect te hebben. Ik zag ook wel dat hij nu in het WE soms 3 jointen rookte ipv 1.
Dus hij zegt dat hij elke week stiekem naar 2 ipv 1 coffeeshops ging maar zich hierover schaamde gezien zijn gebruik verdubbeld was. Vandaar de geldopnames beweert hij.
Hij heeft ook zijn lege zakjes van idd verschillende shops laten zien.
Sinds hij gestopt is (2weken) is er geen geldopname mee geweest.



Anoniem
20-01-2024
Reageer:
Hij is gewoon vreemd gegaan.

Je gaat niet van het een op het andere moment je hoeveelheid verdubbelen. Daar zit dan een opbouwende lijn in.

Daarnaast is het niet logisch om eerst bij de ene wat te halen voor 120 en vervolgens naar een andere te rijden om nog eens voor 180 te halen.

Dat die nu gestopt is en er geen opnames meer zijn gedaan, is alleen om niet door de mand te vallen.
Anders moet die doorgaan met voor 300 aan cannabis te halen.

Ik heb bijna het identieke verhaal mee gemaakt. (Alleen was het drank)
Hij was gewoon bij de hoeren geweest.

Anoniem
24-01-2024
Reageer:
Hij rookt wel al 10 jaar cannabis ondertussen de trip naar Nederland is van hieruit 1,5 uur rijden dus vandaar zegt hij dat hij zoveel kan gebruiken zonder al te veel effect en gezien de duur van de autorit genoeg wil kopen..

Hij heeft niet in 1 x 300 euro afgehaald maar 1 x 150 euro, is toen naar Nederland gegaan en 7 dagen nadien nog eens 150 euro en naar Nederland gegaan... zegt hij.
Enkel van de bedragen en wnr weet ik heel zeker natuurlijk.

Mag ik vragen naar jou situatie?
Hoe ben jij achter de waarheid gekomen en hoe hiermee omgegaan?


Anoniem
26-01-2024
Reageer:
En wat ik ook zeker weet is dat hij naar Nederland is gegaan aan de km teller in auto aangezien ik ook met zijn auto rij soms.

Anoniem
26-01-2024
Reageer:
Max aan wiet wat je kan kopen is 80,- voorgedraaid of per gram nou zeg dat de duurste 15,- kost per gram dan zit je aan 75,- kan nooit 150,-bij de coffeeshop deze vent liegt hoor. Ik denk ook dat hij naar de hoeren gaat

Anoniem
26-01-2024
Reageer:
Ja idd dat klopt. Vandaar dat hij zegt dat hij in 1 trip naar 2 coffeeshops tegelijk ging dus 2 x 5 gram. Maar kan dit zomaar? Op 10minuten 2 coffeeshops binnen gaan en daar elk 5 gram kopen?

Hoeveel kost het eigenlijk om naar de hoeren te gaan gemiddeld? Ik heb er geen flauw benul van..

Anoniem
26-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>