Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn gezien is uit elkaar aan het gaan

Mijn gezien is uit elkaar aan het gaan.

Ik heb 1 dochter van 16. Zij is steeds meer en meer brutaal, zij luistert niet, heeft totaal geen respect, vind dat zij alles mag bepalen wat zij moet doen en hoe, komt bijna elke dag veel te laat op school, scoort steeds slechter en slechter ook op school. Zij gedraagt zich ook dramatisch. Zodra wij haar aanraken of duwen als zij niet wilt bewegen door de woede dan doet zij alsof zij mishandeld wordt.
Zij is erg slim en weet goed hoe zij iedereen om zich heen kan manipuleren. Zodra iemand met haan in gesprek gaat dat laat zij het zo overkomen dat er niets aan de hand is en dat zij begrip toont voor alles en dat wij de boeman zijn. Ik trek het zelf niet meer en ben soms zelf in staat om haar te smeken om te luisteren en aardig te doen.
Haar vader is inmiddels zover gekomen dat hij nu zegt niets meer met haar maken willen hebben, dat hij haar graag zsm ziet vertrekken en eventueel op kamers wonen of zo.
Het probleem is, zij is zo koppig dat zij dat zou doen en ik zit hier middenin kapot aan het gaan en zie mijn gezin uit elkaar gaan en kan niets doen. Helemaal niets!

Ik ben enorm verdrietig.

Dounia
05-11-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>