Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Overlijden niet kan accepteren of niet wil

Goedenavond,

Mijn moeder is overleden dit jaar, ik ben enig kind en enige zoon en mijn vader is reeds jaren geleden weggenomen zoals ik het zie, zogezegd.
Ik merk dat ik het feit dat overlijden in het algemeen maar nu zeker wat betreft mijn moeder die alles voor mij was en eigenlijk mijn soort van Andere helft , niet kan accepteren of niet wil .
Ik heb mezelf ervan overtuigd lijkt dat het leven op deze manier zeer sadistisch is en verrot. Oneerlijk , ook al was dat al soms duidelijk in sommige opzichten maar dit doet zo veel meer pijn en een leegte of gemis voelen dat ik niet weet hoe dit een plek te geven.

Hopelijk ben ik niet de enige die zo denkt of dacht misschien,…

A.


A.
18-11-2023
laatste reactie: 22-12-2023

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel kleine stapjes nemen, ieniemienie stapjes zijn al goed. Maak je moeder trots. Ooit zie je haar weer terug, maar nu nog niet. Ze volgt je echt en zal je helpen vanaf de andere kant. Heb geduld met jezelf. Knuffel en sterkte!

Martje
10-12-2023
Reageer:
Wat moet dit ontzettend zwaar voor je zijn
Je moeder zal je echt helpen.

Knuffel!

Benedicte
12-12-2023
Reageer:
mijn man is al 2jaar overleden dokter 2flesjes lasix intraveneus gegeven hij zei heeft water op de longen hij was thans niet kortademig mijnman storte als een kaartenhuisje in elkaar smorgens was hij dood krijg hier bij geen enkele dokter hier een jiust antwoord op dus eenfout ik blijf met al die vragen zitten het is voor zot te worden ween nog elke dag waarom moest dit gebeuren

IRMA
22-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>