Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Toen ik 17 of 18 jaar werd werd autisme vastgesteld

Ik ben een jongen van 20 jaar, toen ik 17 of 18 jaar werd werd autisme vastgesteld. Ze hadden dit al langer gemerkt maar omdat ik vroeger niet wow meewerken aan de testen is het pas laat uitgekomen dat ik het had. Ik ben wel normaal begaafd van school maar ik heb vroeg moeten stoppen omdat mijn school het probleem niet begreep dus werd ik lange tijd thuis gezet tot ik helemaal niet meer mocht komen. Sindsdien ben ik al mijn vrienden verloren en nieuwe contacten leggen vind ik nogal moeilijk om te vinden en te maken omdat ik ook niet zo vaak buiten kom want ik zit even in een moeilijkere periode. Ik mis wel leeftijdsgenoten en echte vrienden die je niet zomaar laten vallen als er iets is of iemand die het begrijpt of zelfde meemaakt of zich herkent of ook niet zo fijn voeld soms.

Ik heb zelf een aantal moeilijkheden op dit moment en sta er niet aleen voor heb hulp en me ouders maar toch blijft het heel moeilijk door veel gedachten en soms je niet thuis voelen in de wereld omdat vaak veel mensen het niet begrijpen of slecht zien of zeggen dat je nieks kan ofzo en dat vind ik dan ook nog moeilijk maar toch proberen het beste eruit te halen.

Mijn interesses / hobby's zijn ik hou van dieren ik heb zelf veel diertjes thuis ik hou van muziek en leerde piano wat ik later verder wil doen als het weer kan en ik hou ook wel van bakken of koken en beetje van alles eigenlijk wel.

Ik kom van de regio Brugge meschien iemand die zich herkent in het verhaal of in contact zou willen komen zou leuk zijn om eens te praten of meschien eens iets te doen.

Anoniem
25-10-2023
laatste reactie: 21-02-2024

3
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Mijn naam is trouwens Joaquin sorry was ik vergeten te zetten.

Anoniem
25-10-2023
Reageer:
Hey,

Ik ben Margot (18) als je wil wil ik zeker wel eens contact leggen. Ik woon niet in Brugge maar ja opzich niet zo erg.

Groeten,

Margot

Margot
21-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>