Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Hoop dat er een mooi hiernamaals is voor hem

Er moet mij even iets van het hart. Het gaat erg slecht met mijn opa en vandaag heeft hij letterlijk afscheid genomen tijdens mijn bezoek aan hem. Hij heeft kanker, is enorm verzwakt en slaapt nu alleen maar. Het doet mij enorm veel pijn om te denken aan het idee dat hij weg gaat vallen en ook voor mijn oma. Zij is dementerend en zal het waarschijnlijk niet goed (of juist dit wel) begrijpen.
Kort geleden mijn andere opa en oma kwijtgeraakt en nu dit. Hoe gaan jullie hiermee om? Hoop dat er een mooi hiernamaals is voor hem en dat hij af en toe een seintje kan geven om te laten weten dat hij er is.

Liefs verdrietige L.

L.
25-10-2023
laatste reactie: 14-11-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste, het hiernamaals is zo onbeschrijfelijk mooi, altijd aangename temperatuur, je ziet veel zielen terug die je kent uit dit leven en uit vorige levens. Je bent niet meer gebonden aan de zwaartekracht van de aarde en kunt overal naar toe waar je maar wilt, je hoeft er alleen maar aan te denken en je bent er al. Je geliefden familieleden kunnen ook altijd komen kijken hoe het met je gaat en je ontwikkelingen volgen. Wij kunnen hun niet zien of horen, dat is tegen de universele wetten en zou ons ook belemmeren in ons leven hier op aarde. Soms komen ze wel in je dromen of uittredingen om je een boodschap of een groet over te brengen. Maak je maar geen zorgen, ze hebben het daar goed.

Elissabet
06-11-2023
Reageer:
Ik had idd een visitatie-droom. Ik droom nooit, laat staan dat ik ze onthou. Deze levensechte droom met enkel liefde en grapjes heeft me enorm gesteund en gerustgesteld.

Hester
14-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>