Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn moeder is plots overleden

Mijn moeder is plots overleden. Zij was samen met mijn vader hun 43ste trouwdag aan het vieren. Door een avondje uit eten te gaan en naar de bioscoop. Zij is na de film. Van een trap in de bioscoop gevallen. Heeft een draai gemaakt en is verkeerd op haar hoofd terecht gekomen. Ik kan het niet geloven. Onze lieve moeder. En de pijn die mijn vader heeft, hij heeft het zien gebeuren. En voelt zich schuldig. Ook al kan hij er helemaal niks aan doen. We kunnen het niet accepteren.. Zij is zo een sterk persoon altijd geweest. Het voelt heel nep dat ik dit verhaal typ.. ik had het leven al niet heel hoog zitten. Omdat ik weet dat er zoveel erge dingen gebeuren. Die enorm veel pijn doen. En nu helemaal.. niet om zielig te doen.. maar ik had liever gehad dat ik was gevallen.. Zij deed zoveel met mijn neefje en nichtje het was hun beste oma. En het doet zoveel zeer. Het leven is nep.. zo voelt het nu.. en als ik anderen hun verhalen lees.. denk ik jeehtje wat erg allemaal. Heel veel sterkte iedereen. ♡mama ik hou van jou je bent bij ons.

Elsalods
21-09-2023
laatste reactie: 28-09-2023

1
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat ontzettend verdrietig. Mijn moeder is vrijdag overleden. We waren met z'n 3tjes, vader, moeder en ik op vakantie. We moeten nu nog naar Nederland, ook het lichaam van mijn moeder. Ik ben kapot. Ik weet werkelijk niet hoe ik hier ooit overheen moet komen. Wordt gek van binnen. Wil haar kunnen knuffelen , zeggen dat ik zoveel van haar hou. Maar ze is weg.

Corina
25-09-2023
Reageer:
Mijn mama is op 6 september onverwacht overleden, ze zat dood in haar auto op de parking van een warenhuis, iets aan haar hart gekregen waarschijnlijk door de warmte. Ik ben er kapot van, heel mijn wereld is ingestort. Ik had ze de dag voordien nog gezien. Hartproblemen had ze niet. Ik zit met zoveel vragen, zoveel verdriet. Tijd om te rouwen is er niet want je moet vanalles regelen. En ik wil mijn papa bijstaan want die is verloren, mijn ouders waren altijd samen, deden alles samen, waren heel actief ook.

Cathy
27-09-2023
Reageer:
Lieve Elsalods, wat heftig …

Het is vreselijk dat je dit moet meemaken, net als je vader.
Ik wil een groepsapp oprichten voor mensen die hun moeder zijn verloren, als je er behoefte aan hebt kun je je telefoonnummer mailen , als het te vroeg voor je is dan snap ik dat. Mochten anderen dit lezen en hier behoefte aan hebben, je bent welkom

Veel sterkte , je bent niet alleen 🤍🤍 hopelijk heb je wat aan de steun van anderen

Francisca
27-09-2023
Reageer:
Stom, vermeld ik het e-mail adres niet erbij:

lotgenotenapp@outlook.com

Francisca
27-09-2023
Reageer:
Zoveel verdrietige verhalen. Ik hoop dat de groepsapp ons kracht kan geven.

Corina
28-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>