Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Dochter met ASS

Vriendschappen gezocht voor dochter met ASS - regio Gent-Zottegem

Mijn dochter is 20 jaar en heeft nog maar twee jaar geleden de diagnose ASS gekregen. Ze is normaal begaafd en sociaal maar heeft weinig 'echte' vrienden waarbij ze zichzelf kan zijn. Ze is op zoek naar jongvolwassenen die ook nog niet zo lang hun diagnose hebben gekregen voor een leuke babbel, ervaringen uit te wisselen, samen op stap te gaan en nieuwe 'echte' vriendschappen uit te bouwen. Weet iemand waar ze hiervoor terecht kan of zijn er nog ouders met jongvolwassene kinderen die hiernaar op zoek zijn. Misschien kunnen we in contact komen?

Hope
11-09-2023
laatste reactie: 18-10-2023

2
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Op Instagram zijn er veel fijne manieren om met elkaar in contact te komen. Ze kan bijvoorbeeld AutismeKracht volgen. Daar is ook één keer per maand een ReachAut, waar je een oproepje onder kan plaatsen.

Misschien herkent ze zich ook in mijn verhaal? Ik heb namelijk 1,5 jaar geleden de diagnose autisme gekregen en sinds deze week ben ik begonnen met mijn verhaal naar buiten te brengen.

Met mijn video's in documentaire stijl geef ik een inkijkje in mijn leven met autisme. deel ik de problemen waar ik tegenaan loop, hoe ik ze probeer op te lossen én deel ik mijn zoektocht naar hoe ik van autisme mijn kracht kan maken.

Ze kan mij op vinden Youtube en Instagram onder de naam Aut of the Spectrum.

Nicole
16-09-2023
Reageer:
Hoi ik heb ook een dochter van 19 ze heeft asperger,rn de wereld is maar ingewikkeld ook op vriendschapgebied is t erg lastig. Ze danst graag houd van k-pop muziek ,en doet ook aan musical ,maat eenvoudig is t niet. Gr josette

Josette
09-10-2023
Reageer:
Mijn zoon zoekt ook contact, vriendschappen sluiten. Hij is sociaal en prettig in omgang, zoekt het delen van ervaringen.

Dana
10-10-2023
Reageer:
Hallo Josette, zou je dochter eventueel interesse hebben om in contact te komen met mijn dochter? Van welke regio zijn jullie?

Hope
18-10-2023
Reageer:
Hallo Dana, zou je zoon interesse hebben om in contact te komen met mijn dochter?

Hope
18-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>